KÜLFÖLD

Kizuhant a hotel hetedik emeletéről egy turista, egy kétgyerekes édesapát is a halálba vitt – fotó

A rendőrség szerint meggyilkolhatták a kizuhant férfit.
  • Szerző: Ripost

A spanyolországi Marbella, Costa del Sol nevű üdülőhelyének Don Pepe öt csillagos szállodájának hetedik emeleti erkélyéről zuhant a halálba Anthony Holmes (49). A becsapódásakor a férfi egy kétgyermekes édesapát is maga alá gyűrt, aki éppen a felesége mellett volt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A brit férfi valószínűleg a családjával nyaralt a szállodában, amikor a szörnyű tragédia történt, az eset kapcsán a rendőrség nyomozást indított, hogy kiderítsék: baleset, gyilkosság vagy épp öngyilkosság történt.

Ezzel egy időben a luxusszálloda teraszán, a medencéknél pihent barátai társaságában Antonio Gonzalez (43), akire ráesett a kizuhant férfi. Gonzalez a szálloda edzőtermében dolgozott kick-box edzőként.

„Nagyon kedves ember volt, aki normális életet élt. A felesége mellette volt, amikor megtörtént a tragédia. Nem tudom elképzelni azt a fájdalmat és sokkot, amit átélhet most a szegény asszony” – nyilatkozta az edző egyik barátja, aki azt is hozzátette, csak a szerencsének köszönhető, hogy az asszony életben maradt.

A személyzet azonnal riasztotta a mentőket és a rendőröket is, de mindkét férfit halottnak nyilvánították a helyszínen.

A Daily Star oldala szerint a brit férfit meggyilkolták. A rendőrség még mindig vizsgálja az eseményt, de nem tartják valószínűnek, hogy baleset történt Anthony Holmesszal.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?