KÜLFÖLD

Több mint 30 alkalommal mártotta 7 éves angyalarcú kislányába a kést egy nő

Az ártatlan gyermek nem tett semmi rosszat, csak épp útban volt anyja dühkitörése során.
  • Szerző: Ripost

Borzalmas dolgokat követett el 7 éves kislányával egy kegyetlen nő Texasban. A szülőként nem említhető asszony több mint 30-szor szúrta bele a kést ártatlan kisgyermekébe.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 23 éves Troyshaye Mone Hall egyik pillanatról a másikra örült meg. Egy csendes és nyugodt napon sikoltozások rémisztették halálra a családtagokat, majd rohanva szaladt édesanyjukhoz Hall bátyja. A fiatal férfi közölte az idős asszonnyal, hogy a nővére leszúrta a barátját.

Képünk csak illusztráció.
Fotó: Pixabay

A testvér és az édesanya egy késsel a kezében talált rá Halra, amint a fürdőszobában állt. Amikor megpróbálták tőle elvenni a fegyverét, többször is beleszúrta azt a kis Madisonba.

Ezt látva az idős asszony sikítva rohant segítségért, a szomszédban pedig épp egy szabadnapos rendőr figyelt fel rá. Azonnal beavatkozott a családi drámába, és a házból éppen távozni készülő gyilkos anyát letartóztatta.

Az orvosszakértő megállapította, hogy több mint 30 késszúrás végzett a 7 éves Madison Petryvel. A rendőrség közleménye szerint a testvére haverját, a 16 éves fiút a vállán és a hátán szúrta meg Hall, így azonnali műtétre volt szüksége.

Troyshaye Mone Hall-t jelenleg 1,5 millió dolláros óvadék ellenében, bebörtönözték. Mint kiderült a nőnek már korábban is volt rendőrségi ügye késelés miatt – írja a Crime Online.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?