KÜLFÖLD

Kétszer is legyőzte a rákot, autóbalesetben vesztette életét a négygyerekes édesapa

A családja teljesen összetört a tragédia miatt.
  • Szerző: Ripost

David Morgon (68) kétszer is legyőzte a rákot, ami miatt megkapta a „Chemo-man” becenevet.

Nemrég azonban autóbalesetben életét vesztette. Felesége, Marilyn szerint a család teljesen összetört. Barátai is mind gyászolják a vállalkozót, aki állványozással foglalkozott -írja a Daily Star.

A rendőrség információi szerint csütörtök reggel vesztette életét a férfi, miután kocsijával egy fának hajtott. A baleset körülményeit nem részletezték.

„Megtiszteltetés és kiváltság volt 25 évet Dave-vel leélni. Ebből 15 éven keresztül lehettem a felesége. A család számára olyan, mintha a szívünket veszítettük volna el” – mondta Marilyn.

„Dave mindig is szeretett élni, mindig jó hangulatban volt és másoknak is mosolyt csalt az arcára. Nem számított, hogy koldus vagy gazdag vagy, mindenkivel úgy beszélt, hogy érezze fontos. Kedves és gondoskodó ember volt” – tette hozzá a felesége. A férfi még állampolgári kitüntetést is kapott, miután a kikötőben megmentette két ember életét.

„Dave volt a család szíve-lelki. Soha nem panaszkodott és elhittük, hogy legyőzhetetlen. Ő volt a világunk közepe, és gyönyörű szellemét hagyta örökségül családunk következő generációjának” – emlékezett meg róla meghatódva a felesége.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?