KÜLFÖLD

Mentőhelikoptert riasztottak: percről-percre küzd az életéért a 2 éves kisfiú

A szülők számára a legnehezebb pillanatokat az okozza, ha bajban van a gyermekük. Szülei szeme láttára gázoltak el egy kisgyermeket.
  • Szerző: Ripost

A kisgyermekek szeretnek szaladgálni és kíváncsiskodni is, éppen ezért elég pár percre felügyelet nélkül hagyni őket, és már bekövetkezhet a baj.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Egy-egy figyelmetlenségnek azonban nem csak egy apró sérülés vagy horzsolás lehet az ára, hanem komolyabb veszteség is érhet emiatt egy családot.

Fotó: Pixabay

Nemrég egy autóbaleset helyszínére kértek segítséget a kétségbeesett szülők, miután kétéves kisfiúkat elgázolta egy autó. A baleset körülményei egyelőre még nem tisztázottak, csak annyi biztos, hogy a Nissan Juke elütötte a gyermeket.

A helyszínre több rohammentőt is riasztottak, sőt mentőhelikoptert is. A légi egység végül kritikus állapotban szállította kórházba a fiúcskát.

Az orvosok minden tudásukat bevetik, hogy meggyógyítsák, de egy nappal a balesete után is, percről percre küzdenek az életéért.

Az utat több órán át lezárták a helyszínelés idejére. A Lancashire-i rendőrség nyomozást indított, jelenleg várják a szemtanúk jelentkezését – számolt be róla a Mirror.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Rögtön puha mézeskalács
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?