KÜLFÖLD

Hogyan lesz terhes az apu? Kifestőkönyv 2 éves és idősebb gyerekeknek

A német kiadó nem vacakol a biológiával. "Transzpapának" nevezi a gyereket szülő férfit, akinek a pocakjában van egy "bébibarlang".
  • Szerző: SZM

Gyermekként még cowboyos filmeken nőttünk fel, a férfias férfiak világában. Aztán a férfiakból “pasik” lettek, akikre a világhíres divattervezők az idén már olyan ruhákat adtak, amelyek a férfiasság utolsó nyomait is eltüntették róluk.

A “légy olyan nemű, amilyen lenni akarsz” társadalom gondolatának jegyében jelent meg a “Hogyan született Lotta ?” című kifestőkönyv Németországban, 2 éves és annál idősebb gyerekek részére.

Amint az az alábbi képen is látható, Lotta nem az édesanyjától, hanem “Transzpapától” született. A Transzpapa pocakja egyre csak nőtt, növekedett, mígnem megszületett Lotta.

A könyv magyarázata szerint nem csak Transzpapának, hanem általában a férfiaknak a pocakjában van egy “bébibarlang”. Ha ebben két szívecske találkozik, akkor megszületik a baba. Bizony.

Az őrület azonban nem áll meg itt. Jön már a következő "felvilágosítónak” nevezett kiadvány is, amely a “szivárványcsaládokról” fog szólni.

Forrás: Truth24.net

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?