KÜLFÖLD

Három sírkövet tett a háza elé, az egész utca háborog

Hatalmas botrányt okozott a Halloweenra készített dekoráció. Rendkívül felelőtlennek kell lenni valakinek ahhoz, hogy ilyet tegyen.
  • Szerző: Ripost

Három sírkövet tett az új tulaj háza elé halloweeni dekoráció gyanánt, de az üzenet, ami benne rejlett az sokkolta a szomszédokat, mindenki felháborodott azon, hogy lehet ilyenre képes valaki.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az amerikai Michigan államban található ház előtt kiállított három sírkövön a következő felirat állt: Segítsetek rajtunk!

Ez önmagában még nem lenne annyira felháborító, hiszen tudható, hogy az amerikaiak szeretik extrém dekorációkkal borzolni a kedélyeket, annak fényében azonban, ami ebben a házban történt ez felettébb undorító dolog volt.

2003 januárjában ugyanis ebben a házban borzalmas gyilkosság történt. A 17 éves Jon Siesling egy baseball ütővel először megölte az anyját Sharont, majd két húgával a 15 éves Katelinnel és a hatéves Leah-val is végzett.

Most 18 évvel a tragédia után pedig az új tulajdonos halloweeni dekoráció címszó alatt az ő sírkövüket állította ki a ház előtt, sőt a nagyobb hatás elérése érdekében még piros kézlenyomatokat is tett az ablakra, hogy azt is megmutassa, hogyan szenvedtek az áldozatok. A helyieket mélységesen felháborította az eset, azonnal jelentették a gyalázatos dekoráció hírét a rendőrségen , akik eltávolíttatták a tulajjal a sírköveket.

Illusztráció (Fotó: Pixabay)

Mint kiderült az új tulajdonos egy Amanda nevű nő, aki még személyesen is ismerte a családot. Ő a következőket mondta tettéről:

„Tudom, hogy néhány ember kiakadt ezen és azt mondja, hogy jézusom hogy lehet ilyet tenni, de higgyék el nekem sem könnyű mindenki tudja mi történt ebben a házban. Ez az én módszerem volt arra, hogy elmondjam, hogy emberek hagyjátok abba az üvöltést, ha elhajtotok előttem, mi is tudjuk mi történt itt, de szeretnénk tovább élni az életünket. Ez akkora kérés?„

A megdöbbentő esetről a Mirror számolt be.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A mézeskalács-recept, amit mindenki el fog kérni
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?