KÜLFÖLD

Három gyermekét temette el Dánia leggazdagabb embere: most ikreik születtek feleségével

A húsvéti Srí Lanka-i terrortámadásban veszítették el gyermekeiket.
  • Szerző: Ripost

Anders Holch Povlsen a brit ASOS legnagyobb részvényese, és a dán Bestseller ruhaipari cég egyedüli tulajdonosa három gyermekét vesztette el a tavaly húsvéti Srí Lanka-i merényletekben. Most pedig azt jelentették be: ikrekkel bővült a családjuk.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: AFP

„A család teljes szívéből üdvözli a most érkezett két csodálatos gyermeket. Anne és Anders izgatottan várja, hogy a család többi tagja is láthassa az ikerlányokat. Születésüket pedig annak megerősítéseként fogják fel, hogy az élet a fájdalmas tragédia után is megy tovább” – közölte Kristine Mönster, a család magántitkára, aki hozzátette, Anne március 11-én, komplikációk nélkül hozta világra a két újszülöttet.

A családot ismerők szerint azért is különösen jó hír a csecsemők születése, mert az egyedüliként életben maradt, és lelkileg összetört gyermek, a 10 éves Astrid számára nagyon fontos, hogy újra vannak testvérei.

Új életet kezdhet a család a tragédia után, természetesen nem feledve az elhunytak emlékét – tette hozzá Mönster. – Újra tudnak mosolyogni, lelkileg mindenkinek jót tett, hogy az ikrek világra jöttek”.

A történtek után sokáig azt sem lehetett tudni, hogyan alakul majd a dán királyi családdal is jó kapcsolatokat ápoló, 6,7 milliárd dolláros (1939 milliárd Ft) vagyonnal rendelkező Povlsen cégbirodalmának jövője.

És ezeket olvastad már?