KÜLFÖLD

Gyerekeik előtt, puszta kézzel fojtotta meg feleségét egy férfi

Menekülés közben még unokatestvérét is fogságba ejtette.
  • Szerző: Ripost

Egy dél-karolinai férfit letartóztatták Alabamában, majd gyilkossággal és 17 éves unokaöcsének fogva tartásával vádoltak meg az Egyesült Államokban. Mint kiderült, Dionicai Nava Abarca Garcia (42) saját házukban megölte feleségét, majd a holttestet egy gödörbe vetette – írja a Crime Online.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A rendőrség azután kezdett nyomozni a férfi és a nő után, hogy bejelentették az eltűnésüket. A házaspár árván maradt gyerekei azt mondták: édesanyjuk és apjuk előző nap elhagyták a házat és nem tértek vissza. Azt is hozzátették látták, ahogy édesanyjukat fojtogatta az apjuk, aki később azt mondta nekik, hogy vásárolni mennek.

Fotó: Alabamai rendőrség

Később a házaspár furgonját megtalálták bérelt ingatlanjuktól nem messze. A közeli kukoricás átkutatása során pedig megtalálták a 37 éves eltűnt asszony, Alisia Campos Garcia holttestét.

Eközben értesítette az alabamai rendőrség a Cherokee megyei seriff hivatalt, hogy elfogták a férfit, unokaöccse társaságában.

A fiú rokon vallomásában azt állította a rendőrségnek: telefonon kért tőle egy fuvart a nagybátyja, majd mikor gyanús lett neki a helyzet, megfenyegette és többé nem engedte el. A túszul ejtett srác utólag úgy látja, nem tudja, mi történt volna vele, ha nem avatkoznak közbe a rendőrök. Valószínűleg egy paraszthajszálon múlt az élete...

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?