KÜLFÖLD

Fordulat az eltűnt Maddie ügyében, ez a férfi került a rendőrség látókörébe

Egy brit pincérnőt kérdeztek ki volt barátjáról a civil ruhás nyomozók.
  • Szerző: Ripost

Egy évek óta külföldön élő brit nő elmondta, hogy kihallgatták őt a rendőrök Maddie McCann eltűnése miatt. Az 59 évest Carol Hickmant a hatóság német exbarátjáról, az 51 éves Michael Jehléről faggatta, köztük a telefonszámáról és Facebookjáról is érdeklődtek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Europress – AFP/TERI BLYTHE/METROPOLITAN POLICE SERVICE

A pincérnő a portugáliai Praia da Luz egyik bárjában dolgozik, mindössze 450 méterre attól a helytől, ahonnan a kislány háromévesen eltűnt 2007-ben. Hickman elmondása szerint két civil ruhás nyomozó kereste fel és kikérdezték arról, hogy emlékszik-e a gyerek eltűnésének napjára.

Hickman 1997-ben költözött Algarvéba, és 18 hónapig volt együtt Jehlével, de több évvel 2007 előtt már szakítottak. Hickman szerint azonban semmi oka nincs a rendőrségnek volt párját meggyanúsítani, mindenesetre meglepte, hogy kihallgatták. „Egy barátságos hippi volt. Nagyon furcsának találom az egészet” – fogalmazott.

Jehle a brit lapoknak elárulta, hogy nem tudott róla, hogy Maddie miatt kérdezősködnek róla és hozzátette, hogy a rendőrség tudja, hol lakik. A férfi 1995 óta él Portugáliában.

2007-ben Jehle egyik másik exbarátnője arról számolt be, hogy hat rendőr kutatta át a lakását, beleértve a fagyasztót is – írja a Metro.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Mézeskalács alapreceptet keresel? Próbáld ki a kedvencünket!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?