KÜLFÖLD

Botrány Maddie McCann körül: ezzel vádolták meg az exrendőrt a szülők

Az eltűnt kislány szülei szívtelennek nevezték a volt rendőrt, aki könyvet is írt Maddie eltűnéséről.
  • Szerző: Ripost

Maddie McCann születi „szívtelennek” nevezték azt a volt rendőrt, aki azt állítja: a kislányt soha nem fogják megtalálni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Europress – AFP/TERI BLYTHE/METROPOLITAN POLICE SERVICE

Kate és Gerry McCann ugyanis azt mondják, hogy még mindig remélik, kislányukat élve meg fogják találni 12 évvel az eltűnése után. Maddie a család portugáliai nyaralásáról tűnt el 2007 májusában.

A szülők most egy híres nyomozóra, Mark Williams-Thomasra akadtak ki, aki szerintük lányukon akar meggazdagodni, nekik pedig csak fájdalmat okoz a gyermekről írt könyvével, a rendőrök elkötelezett és folyamatos munkáját pedig aláássa a kötettel.

Williams-Thomas szerint ugyanis Maddie bűncselekmény áldozata lett, és a rejtélyt azért nem sikerült még megoldani, mert az üdülőhely egyik fontos biztonsági kameráját kikapcsolták. A nyomozó könyvében úgy fogalmazott, hogy „hihetetlenül kicsi” annak az esélye, hogy Madeleine élve előkerül. „Sajnos az idegenek általi emberrablások szinte minden esetében a gyermek 24 órán belül meghal” – írta.

A szerző észrevételeit nem sokkal azután osztotta meg a nyilvánossággal, hogy a szülők elkötelezték magukat a további keresésre. A család egyik tagja elmondta a The Sunnak, hogy a nyomozónak semmi információja nincs, amire kijelentéseit alapozhatná és tiszteletlen a szülőkkel.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?