KÜLFÖLD

„Biztos kiborul majd, mikor magához tér” – netes kihívás áldozata lett a kislány

Megpróbálta lemásolni a kihívásban látottakat a 13 éves lány: szörnyű sérüléseket okozott magának.
  • Szerző: Ripost

A 13 éves Destini Crane horrorfilmbe illő égési sérüléseket szenvedett a karján és a nyakán, miután egy TikTok videóban látott kihívást próbált leutánozni, ám a kísérlete rosszul sült el. A lány gyúlékony folyadékkal próbált meg rajzolni valamit a fürdőszobai tükrén, mielőtt meggyújtotta azt.

A lány égési sérülésekkel került kórházba – képünk illusztráció (Fotó: 123rf)

A kihívás eredményeként azonban Destini harmadfokú égési sérüléseket szenvedett – írja a The Sun.

„A nappaliban voltam, édesanyámmal beszélgettem, majd hallottam, ahogy a lányom a nevemet sikoltja” – mondta Kimberly Crane, az édesanya. „Kinyitottam a fürdőszoba ajtaját, és minden égett. Destini lángolt és a fürdőszobai holmik is égtek körülötte.”

Kimberly kimenekítette a lányát, miközben hívták a 911-et. A kislány harmadfokú égési sérülésekkel került a kórház intenzív osztályára. Az édesanya szerint kislánya élt-halt néhány TikTok sztárért, és miután megtörtént a baleset, a telefonja még akkor is rögzítette a kísérletét.

A tizenévesen három bőrátültetési műtétet kellett elvégezni. Várhatóan több hónapra lesz szüksége, hogy valamennyire felépüljön és ha nem is teljesen ,de részlegesen újra tudja mozgatni a nyakát, a vállát, a karját és az ujjait. Az égési sérülések miatt mozgáskorlátozott lesz, ám a fizikoterápia segíthet, hogy könnyebben tudjon majd mozogni.

A család másokat is szeretne figyelmeztetni a mutatványok lemásolásának veszélyeire, ezért osztották meg a történetüket.

„Biztos kiborul majd, mikor magához tér, és teljesen megérti, hogy mi történt vele” – mondta az édesanya. A TikTokra való regisztráció alsó korhatára: 13 év...

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?