KÜLFÖLD

Fejlemény a londoni fagyasztós gyilkosság ügyében, újabb gyanúsított

Két nő holttestét találták meg nagyjából egy hónapja egy londoni fagyasztóban, az egyik áldozat magyar volt.
  • Szerző: Ripost

Szerettei már végső nyugalomra helyeznék Sz. Henriettát, akinek a holttestét egy londoni hűtőben találták meg. A temetésre azonban még nem kerülhetett sor. Eddig egy londoni férfit vettek őrizetbe, neki már biztos, hogy köze van a nő halálához.

Lassan már egy hónapja találgatják a londoni rendőrök, hogy ki és hogyan végezhetett azzal a két nővel, akiknek a holttestét egy Canning Town-i mélyhűtőben találták meg.

Korábban már őrizetbe vettek egy középkorú férfit az üggyel kapcsolatban, most pedig bevitték a 34 éves Zahid Younist, aki abban a házban lakott, ahol a holttesteket megtalálták. Õt már akkor kihallgatták, de el is engedték. Most viszont előzetes letartóztatásba tették augusztus 2-áig, így a Bors szerint biztos, hogy köze van a nők halálához.

A magyar áldozat ismerősei már eddig is arról suttogtak, hogy sorozatgyilkos állhat az ügy mögött, azt gyanították, hogy Henrietta rejtélyes párjának is köze lehet a nő halálához. Róla ugyanis sosem tudtak meg semmit. Henrietta egyébként már évek óta eltűnt, míg a másik áldozatot, M.J. Mustafát tavaly óta keresték.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Kókuszkocka, ami nem száraz hatású
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?