KÜLFÖLD

Fejkendős nők árasztották el a bécsi közparkot, az alpolgármester kiakadt

Hatalmas vihart kavart Dominik Nepp, Bécs alpolgármesterének egyik Facebbok-posztja. A bejegyzéshez egy bécsi park pillanatképét csatolta, amin kizárólag babakocsikat tologató, fejkendős nők láthatóak.
címkék:
  • Szerző: wm

Csalódott!

Ezt a hangulatjelet adta meg Facebook-bejegyzéséhez az osztrák főváros szabadságpárti alpolgármestere. Dominik Nepp egy átlagos péntek délutánt örökített meg a bécsi Türkenschanzparkban (töröksánc), amit habozás nélkül ki is posztolt a legnagyobb közösségi oldalra. A kép sajátossága, hogy azon rengeteg babakocsi látható, körülöttük pedig fejkendős nők álldogálnak.

Ez nem egy távoli utazáson készült kép, hanem furcsa benyomások a Türkenschanzparkból. Így néznek ki a bécsi szabadidőparkjaink 

– írta Nepp a Facebookon. A szabadságpárti politikus bejegyzése alatt eddig több mint 2300 komment született, a többségük egyetért Neppel abban, hogy nem ez a természet rendje, de olyan szélsőséges vélemények is megjelentek a hozzászólások között, mint hogy „ez már egy újabb török ostrom”. Természetesen sokan voltak olyanok is, akik kritizálták az alpolgármester kiírását. Dominik Nepp erre  úgy reagált:

Amikor a balos trollok hiperventillálnak, akkor mindig tudom, hogy igazam van. Én továbbra is a szólásszabadság pártján állok, és az igazságról fogok beszélni.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?