KÜLFÖLD

Ez vár a magyar lány meggyilkolásával vádolt olasz rémre

Hevesen tagad az olaszországi Pasquale C., akit egy magyar lány brutális meggyilkolásával gyanúsítanak. Több ügy miatt is aggódnia kell.
  • Szerző: Ripost

Az il Resto del Carlino olaszországi lap értesülése szerint a gyilkossággal vádolt férfi tagad, hogy ő követte volna el a bestiális emberölést, ártatlannak vallja magát.

Képünk csak illusztráció!Fotó: Twitter

„Nem én tettem! Csupán beültettem a kocsimba, hogy felmelegedjen egy kicsit. Ismertem őt már régről, néha összejártunk. De ez nem bűn!” – idézte a férfi szavait az olasz lap. Ugyanakkor megemlítik, hogy videó felvételek bizonyítják, hogy a lány valóban beült a férfi kocsijába. – „Csupán 15 percre szállt be mellém a kocsiba. Elvittem dolgozni, majd ott hagytam, de nem bántottam” – magyarázta Pasquale C.

Úgy tudni, hogy az olasz bíróság rablásért és gyilkosságért akarja felelősségre vonni a modenai férfit – írja a Blikk. A férfit amúgy a 24 éves M. Arietta meggyilkolásával és kirablásával vádolják. A vádirat szerint a férfi beültette kocsijába a lányt, akivel dulakodni kezdett. Ekkor Arietta kipattant a kocsiból, de a férfi utána ment és megfojtotta, majd kirabolta. A férfi a holttestet a kocsijába tette, majd egy vonat elé vetette, hogy öngyilkosságnak tűnjön.

 

És ezeket olvastad már?