KÜLFÖLD

Elképesztő erő: egy 99 éves asszony legyőzte a koronavírust – fotó

Sok mindent kellett már korábban is túlélnie az idős asszonynak.
  • Szerző: Ripost

A demenciában szenvedő Joy Andrew számára nem ismeretlen, ha az életéért kell küzdeni. Az 99 éves asszony azonban kitartóan sorra küzdötte le a sors által elé gördített akadályokat. Így a koronavírusnak sem engedett és felgyógyult belőle.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Anyám túlélte a háborút Németországgal, majd egy merénylőt küldtek rá a sofőrjeként. Később a sivatagban lezuhant a repülőgépe, de azt is túlélte. Később mellrákkal diagnosztizálták, de felgyógyult. Még szép, hogy ezek után nem akarta, hogy legyőzze a koronavírus ” - nyilatkozta Michele, a lánya a Mirror oldalának, majd hozzátette: „Még mindig viseli a heget az arcán a gyilkossági kísérlet miatt.”

Joy Andrew még május 30-án fertőződött meg az idős otthonban, ahol él. Lányát azzal hívták fel, hogy édesanyja nem eszik és iszik és ingadozó az oxigénszint a vérében. Azonban pár nappal később mégis hirtelen gyógyulni kezdett.

Családja és orvosai csodának tartják, hogy sikerült felépülnie, de hálások is ezért. Joy otthonában egyébként 30 idős ember vesztette életét a koronavírus miatt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?