KÜLFÖLD

Életéért küzd a 15 éves fiú, akit legjobb barátja fejbe lőtt iskolába menet – sokkoló részletek

Épp iskolába tartott a 15 éves fiú, akit barátja lesben állva várt, hogy aztán lelője. A tinédzser most az életéért küzd.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Egy tizenéves gyerek lesben állva várt, hogy iskolába igyekvő 15 éves társa elhaladjon előtte, és lelőhesse. A fiút az arcán találta el a lövés, jelenleg is életéért küzd a cambridge-i Addenbrooke kórházban, ahova a mentők kritikus állapotban szállították be, miután 90 percig küzdöttek az életéért még a helyszínen.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Egyes források szerint a két gyerek egykor legjobb barátok voltak. A The Sun információi szerint a fiú apja autójával menekült el a helyszínről a történtek után, majd megpróbált elrejtőzni. Ez nem sikerült, a fegyveres rendőrök hamar körbekerítették, és elfogták, majd gyilkossági kísérlet gyanúja miatt kihallgatták.

„Egy nagyon-nagyon hangos durranást lehetett hallani. Aztán nagy kiabálás és sikoltozás töltötte be az utca csendjét„ – mesélte egy környékbeli apuka a lapnak, amit több szemtanú is megerősített.

A rendőrség szerint személyes nézeteltérést próbált a támadó rendezni a végzetes lövéssel, további információt egyelőre nem közöltek.

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?