KÜLFÖLD

Családi dráma: megölte fiait, majd lányaival fogta menekülőre egy férfi

Nem neki kedvezően alakult a válóper. Így nem tudta elviselni a helyzet alakulását és cselekedett.
  • Szerző: Ripost

Egy Kansas-i apát őrizetbe vettek, miután megölte két fiú gyermekét, majd pedig kiskorú lányait elrabolva menekült az államokból.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az egyik családtag kereste fel Jacksonékat a házukba, mivel gyanús lett neki, hogy kihagyták a fiúk foci meccsét. Leavenworthi házukban ekkor megtalálta Logan Jackson (14) és Austin Jackson (11) holttestét, még a lánytestvéreiknek nyoma sem volt. Ezért azonnal riasztotta a rendőrséget.

Miután kiadták a férfira az elfogató parancsot, addigra már egy oklahomai kikötőben próbált jegyet vásárolni maguknak. Nora Jackson (7) és Aven Jackson (3) sértetlenül megúszták a kalandot - írja a CrimeOnline.

Jackson gyerekek

Donny és Tara Jackson, a gyerekek szülei nemrég beadták a válási papírjaikat. Azonban nem sokkal később a családfő ügyvédje kivonult az ügyből. Az nem derült ki, hogy miért döntött így, de ezután a férfinak egyedül kellett gondoskodnia érdekeiről.

Ezután szánta rá magát a kegyetlen megtorlásra és végzett fiaival, majd pedig elrabolta lányait. Azonban, hogy mi zajlott a fejében, és mik voltak az indokai, azt nem részletezték.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?