KÜLFÖLD

Brutális részletek a gyönyörű tinilány haláláról, vallott a gyilkos

A 18 éves lányt egy ismerőse gyilkolta meg, miután durván összevesztek az erdőben.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Ítélőképessége birtokában volt a 16 éves Ionel Bogdan, amikor hirtelen felindulásból, 32 késszúrással megölte a 18 éves Petronela Mihalachit egy romániai erdőben. Az előzetesben lévő fiú azonban várhatóan nem börtönbe, hanem javítóintézetbe kerül, mert kiskorú.

Mint korábban a is beszámolt róla, az amatőr fotós fiú és a lány ismerték egymást. A fiú korábban többször is készített fényképsorozatokat a gyönyörű 18 éves Petroneláról. A gyilkos vallomása szerint szerdán is fotózni mentek ki együtt a városszéli erdőbe. Fényképezkedés közben állítólag a lány csúnyának és kövérnek nevezte a fiú barátnőjét, és elégedetlen volt a fotókkal.

A fiú annyira feldühödött Petronela szavain, hogy ököllel az arcába ütött. Ezután kivette a fotóstáskájából a 20 centis pengéjű kését, és 32-szer a lány testébe szúrt. Az egyik szúrás az áldozat szívét érte, ez okozta a halálát. A gyilkos azt állítja: mindig nála volt a kése, mert a másik hobbija a fafaragás volt.

Tette után a fiú hazament, és átöltözött. A nyomozók alig három óra elteltével már kopogtak az ajtaján, ő pedig azonnal bevallotta a tettét. A lakásból előkerültek a véres ruhái és a gyilkossághoz használt kés is. A pszichológiai szakvélemény szerint ítélőképessége birtokában volt tette pillanatában – írja a Maszol.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?