KÜLFÖLD

Bandában erőszakolt meg három fekete afrikai egy 17 éves lányt

A legfiatalabb, Saddam Muhamadaim Szudánból érkezett Nagy-Britanniába. Amikor menedékjogot kért, azt állította, hogy 1993-ban született. A mostani cselekmény után már fiatalítani próbálta magát.
  • Szerző: SZM

A Leeds melletti Huddersfieldről tavaly nyáron írtak a lapok annak
kapcsán, hogy nem kevesebb, mint 30 migráns 12 és 18 év közötti lányokat erőszakolt meg, egy részüket a szomszédos Dewburyben.

A mostani nemi erőszak helyszíne az alábbi képen látható aluljáró volt.

Három fekete afrikai férfi ott támadott meg egy 17 éves lányt, akinek semmi esélye nem volt a védekezésre. A három tettes 35, 21 és 18 éves, kettejüket már elítélték.

A legfiatalabb, Saddam Muhamadaim Szudánból érkezett Nagy-Britanniába. Amikor menedékjogot kért, azt állította, hogy 1993-ban született, a mostani cselekmény után viszont már “fiatalította” magát, és 2001-et mondott...Õt egyelőre éppen azért nem ítélték el, mert még vizsgálják az életkorát. Az alábbi képet a rendőrség adta ki róla.

A legidősebbnek, Abdul Latif Salihnak 13 évre kell börtönbe vonulnia. Mindhármukat már egy nappal a nemi erőszak után elkapták. Mark Catney vezető nyomozó a tárgyaláson kiemelte, hogy az áldozat nagyon bátran viselkedett, és reméli, hogy a példás
büntetések valamelyest megkönnyítik számára, hogy feldolgozza a brutális eseményt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?