KÜLFÖLD

A hotelszobában megfojtott nő mellett feküdt a hat hónapos csecsemő

Egy 24 éves tunéziai migráns maga hívta a hatóságokat, miután megfojtotta egy rendsburgi hotelben a korábbi élettársát. Az áldozat mellett ott feküdt az ágyban a nő hat hónapos gyermeke is, őt azonban az elkövető nem bántotta.
címkék:
  • Szerző: WM

Egy fiatal tunéziai migráns hívta a hajnali órákban a rendsburgi hatóságokat. A bevándorló elmondta a diszpécsernek, hogy melyik hotelben van, és hogy megpróbálta újraéleszteni a vele lévő nőt, ez azonban nem sikerült. Amikor megkérdezték tőle, hogy mi történt, akkor a férfi bevallotta, hogy megfojtotta korábbi élettársát. A kiérkező mentők már csak a halál beálltát tudták megállapítania, valamint ellátták a gyanúsított kezén lévő erősen vérző sebet.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Német lapértesülések szerint Hamza D. saját magával is megpróbált végezni, de végül inkább a hatóságokat riasztotta. A jelenleg rendelkezésre álló információk szerint a korábbi pár összeveszett a szállodában, majd a szóbeli vita tettlegességig fajult.

A nyomozók azonban arra még keresik a választ, hogy a tunéziai migráns és a 28 éves egykori szerelme miért jelentkeztek be együtt a hotelbe, amikor a nő tavaly távoltartási végzést kért a többször is erőszakosan viselkedő párja ellen. Arról nem tudni semmit, hogy ki a féléves gyermek édesapja, azt azonban közölték a hatóságok, hogy átmenetileg a gyámhivatal vette gondozásába a babát.

címkék:
És ezeket olvastad már?