KÜLFÖLD

4 vagy 5 afgán erőszakolt meg egy 15 éves lányt

Az eset egy augsburgi menekültszállón történt. A gyanúsítottak mindannyian fogdában ülnek.
  • Szerző: SZM

A történet egy 15 éves lányhoz kapcsolódik, de a most előzetesben ülő öt afgán közül ketten – a nyomozás eddigi eredményei szerint – már korábban megerőszakolhatták. Az ügyüket majd elkülönítve tárgyalják a másik három afgán fiatalétól.

Tavaly nyáron az augsburgi Proviantbachstrassen lévő menekültszállón egy akkor 17 éves afgán hasis cigarettát szívott a lánnyal együtt, majd megerőszakolta őt.

Ezután „átadta” a védekezésre képtelen kislányt a 20 éves barátjának, aki úgyszintén elkövette a bűntettet. Ez utóbbi, korábban a lány „barátja” volt és a DNS-vizsgálat is ellene szólt.

A harmadik személy, szintén egy 20 éves afgán, aki a szobát és a kábítószert vitte a „buliba” – de az egyelőre nem biztos, hogy ő is megerőszakolta-e a lányt vagy sem, mert állítása szerint a kábítószer hatása miatt szinte semmire sem emlékszik.

A megbecstelenített lány a brutális eset után az utcán kóválygott, ott találtak rá a járókelők és úgy került kórházba, ahol megállapították, hogy nemi erőszak történt – írta az Augsburger-allgemeine alapján a Truth24.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?