BOZÓT

Karácsony Gergely titokban tart sajtótájékoztatókat. Mitől fél?

Ma reggel a legnagyobb titokban tartott sajtótájékoztatót egy kihalt budai utcában Karácsony Gergely. Kizárólag az RTL meg a saját stábját merte odahívni a házhoz, ahol meg nem erősített hírek szerint egy bérelt lakásban Rogán Antal lakik.
címkék:
  • Szerző: Ripost

 

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Karácsony nyilvánvalóan attól tartott, hogy akárcsak tegnap, hívatlan vendégek zavarhatják meg a produkciót, mondjuk ismét csak cirkuszi zene csendülhet fel a hangszórókból.

Karácsony tegnap szabályosan lebénult, teljesen megdermedt, hebegett-habogott, láthatóan semmit nem tudott kezdeni a helyzettel. Miután a teherautó elvonult, megpróbálta folytatni a sajtótájékoztatót, de annyira nem mondott semmit, hogy még a baráti ellenzéki propagandamédia sem tudta érdemben idézni.

Ezért ma reggel nagy bátran már úgy hirdetett sajtótájékoztatót, hogy arról abszurd módon a barátinak mondható RTL Klub stábján kívül senkit sem értesített. Így hát a szokásos sületlenségeknek Karácsony saját emberein kívül csakis az RTL-es haverok lehettek fültanúi.

A példátlan gyávasággal titokban tartott ál-sajtótájékoztatón Karácsony így megúszott mindenféle váratlan helyzetet, cirkuszi zenét, bármiféle olyan szituációt, amiben szokásához híven zavarba jöhetett.

A szokásos tutyimutyi, „tejfelesszájú” szónoklat után, miután a Karácsonynak bazseváló és untermannkodó, neve nincs momentumos aktivista is kifecsegte magát, az RTL-es haverok kíséretében gyorsan odébb is álltak.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?