INSIDER

Zsinórral megfojtotta kedvesét egy magyar férfi, aztán furcsa helyre vitte a holttestet

A féltékeny férfi nem akarta, hogy elhagyja a párja.
  • Szerző: Ripost

Emberölés miatt emelt vádat a Pest Megyei Főügyészség egy férfival szemben, aki zsinórral megfojtotta élettársát, majd a holttestet egy félkész ház alagsorába rejtette – közölte a vádhatóság.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Szabó Ferenc főügyész által jegyzett közlemény szerint „a nagyon féltékeny természetű” férfi gyakran veszekedett élettársával, mivel úgy sejtette, hogy meg akarja őt csalni.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

Egy ilyen veszekedés másnapján, 2019. augusztus 10-én reggel a nő elhatározta, hogy elhagyja a férfit, és ezt telefonon a lányának is jelezte. Miután a nő közölte a férfival, hogy el akar tőle költözni, az a földre lökte, és egy zsinórral megfojtotta. A férfi egy megtévesztő sms-t írt a sértett nevében a lánynak arról, hogy a házban talált pénzt magához véve elhagyja a férfit, és majd jelentkezni fog – részletezte a kommüniké.

Ezután a férfi kikapcsolta a sértett telefonját és elment dolgozni, majd este a nő holttestét a szomszédos – épülőfélben lévő – ház alagsorába vitte, ott elásta, majd a sértettel közösen lakott házból is elköltözött.

Az áldozat lánya később édesanyja eltűnése miatt bejelentést tett. 2019. november 27-én találták meg a holttestet keresőkutya segítségével.

A megyei főügyészség emberölés miatt emelt vádat, a férfi letartóztatásban várja a bírósági eljárást.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?