INSIDER

Sokkoló szakvélemény: ez a közös VV Fanni elrablójában és a móri mészárosban

A profilt alkotó pszichológus ijesztő szakvéleményt alkotott VV Fanni elrablójáról.
  • Szerző: Ripost

Gátlástalan megszállottság – ezekkel a szavakkal jellemezte a rendőrség által kirendelt pszichológus szakértő a VV Fanni megölésével vádolt B. László személyiségszerkezetét. Ez azt jelenti, a személy megrögzötten a fejébe vesz valamit, majd azt mindenfajta erkölcsi gát vagy belső tiltás nélkül végre is hajtja.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

VV Fanni

VV Fanni / Fotó: Bors

A szakértő tesztekkel, kérdésekkel próbált rájönni, milyen ember is a vádlott, mit árulnak el róla a válaszai vagy akár a tekintete. B. Lászlóról így nem túl hízelgő kép alakult ki, a szakértő szerint igen sértődékeny, amint megbántják, indulatosan reagál. Önmarcangoló, paranoid személyiségtípus, de saját képességeit a fantáziájában nagyobbra értékeli, mint az reális lenne.

„Pályafutásom alatt ilyen megfogalmazással, hogy gátlástalan megszállottság, talán csak a móri mészárosnál találkoztam. Azt hiszem, ezen nincs mit magyarázni. Nagyon remélem, egyszer még előkerül a holttest, és Fanni családja méltó búcsút vehet a lánytól„ – mondta a Blikknek a VV Fanniék jogi képviselője, dr. Lichy József.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?