INSIDER

Vérfagyasztó: felakasztották a kiskutyát egy fára Domonyvölgynél – így menekült meg

Csak a szerencsének köszönhető, hogy nem történt komolyabb baja az állatnak.
  • Szerző: Ripost

A Gödöllő melletti Domonyvölgyből túrázók kértek segítséget egy kikötött, vagy inkább mondhatni felakasztott kutyához. Az állatvédők azonnal elindultak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Hatalmas szerencséje volt a kislánynak, hogy észrevették és nem mentek el mellette segítségnyújtás nélkül„ – fogalmaztak a Gödöllői Árva Lelkek Állatvédő Egyesület közösségi oldalán.

Fotó: Pixabay

A madzagot szorosan az állat nyakára kötötték, esélye sem volt a menekülésre. Tényleg csak a szerencsén múlt, hogy a kutya életben maradt azután, hogy lényegében felakasztották egy fára. A lábai érték a talajt, sétálni már egy lépést se tudott volna. Sokáig nem bírta volna abban a pozícióban, arról nem beszélve, hogy az amúgy is sovány ebnek nem is lett volna mit ennie vagy innia.

„Rettenetesen sovány, nagyon büdös és láthatóan nem rég fialt szegény kislány. Az átélt szörnyűségek ellenére rettenetesen kedves, bújós kutyuska” – írták az állatvédők.

Orvoshoz vitték, szerencsére úgy tűnik, a soványságon és a kiszáradáson kívül nincs más baja. A két év körüli szuka kutya jelenleg szerető családra vár, hogy a lelke is rendbe jöjjön. Ha lesz számára egy meleg otthon, ahol szeretettel fogadják, gyorsan elfelejti majd a rossz dolgokat, amik érték.

És ezeket olvastad már?