INSIDER

Elmenekült a balotaszállási kutyakínzó, nem mer a háza közelébe menni

A kutyakínzó fiával együtt tûnt el a tanyájukról.
  • Szerző: Ripost

Továbbra is rejtegeti családja azt a balotaszállási nőt, aki jelenleg az ország első számú közellenségének számít, mióta elterjedt róla egy videó, melyen a kutyáját a kocsija mögé kötve a halálba húzta, majd családja segítségével élve eltemette a magatehetetlen ebet. Az állat bűne csupán annyi volt, hogy a viharok alatt annyira rettegett, hogy láncát eltépve megszökött.

Nemcsak a helyieket, egész hazánkat megdöbbentette az embertelen tett, már másnap állatvédők demonstráltak H. Balázsné Magdolna tanyája előtt, több ezren az asszony életét fenyegetik, így a nőt a botrány kirobbanása után a gyerekei csempészték ki a tanyáról, és azóta is rejtegetik.

"Az egyik fiával élt együtt, de mai napig nem láttam egyiket sem, a fiú is elmenekült, ő is tarthat a bosszútól. Azt sem tudjuk, hol bújtatják, senkinek nem árulták el" – mondta el a Borsnak a család egyik ismerőse.

"Biztos, hogy nem hozzák haza. De nem is várjuk vissza" – szögezte le a férfi.

A gyomorforgató videó nemcsak minket döbbentett meg, a külföldi sajtót is bejárta, már osztrák és német lapok is cikkeznek a barbár nő tettéről.

Úgy tudni, hogy az állatvédő szervezetek további demonstrációkat is terveznek a környékre.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?