INSIDER

Váratlan fordulat a Szentendréről elrabolt gyerekek ügyében, ezt mondja az apa

Exe vádjaira reagált az apa, aki a Riposttól értesült a gyerekeikkel eltűnt nő leveléről.
  • Szerző: Ripost

Újabb fordulat a Szentendréről elrabolt gyerekek ügyében! Mint azt a megírta, Kolozsvári Mihály és felesége, Noémi – két kisgyermek, az 5 éves Zsófia és a 9 éves Miklós szülei – válófélben vannak, a gyerekek felügyeltét kéthetente váltották a családsegítő tanácsára. Azonban az egyik ilyen alkalommal, amikor az anyánál voltak a gyerekek szentendrei rokonoknál, ahol az anya is élt, Noémi nem adta vissza a gyerekeket az apának. Sem a szentendrei rokonoknak, sem az apának nem válaszolt telefonon, később ki is kapcsolta azt, eddig ismeretlen helyre távoztak hárman Szentendréről. A rendőrség eltűnt személyekként körözi a triót. Feltehetőleg külföldre vitte az anya két gyermekét, testvére ugyanis Németországban él, az elrabolt gyerekek anyai nagyszülei pedig Erdélyben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Zsófi és az apukája
Fotó: Kolozsvári Mihály

A hétfői Blikkben megszólalt az édesanya, aki azt állítja, hogy Mihálynak olyan súlyos alkoholproblémái voltak, hogy neki nem maradt más választása, mint a menekülés.

„Megszámlálhatatlan sok pofont kaptam tőle, vert, lelkileg és testileg is megalázott. Mindenkinek azt állította: szellemi fogyatékos vagyok, elmentem szakemberhez, aki megállapította, nem szorulok kezelésre. Kegyetlen módszerekkel kínzott… A volt férjem minden pénzem ellopta és még kajára sem adott a gyerekeknek, minden pénzt alkoholra költött. Többször előfordult részegen üvöltözte a gyerekeknek: „ti is eltakarodtok a házból anyátokkal együtt az utcára és ott fogtok megdögleni!” – írta le a Blikknek saját verzióját az édesanya.

Miki és Zsófi
Fotó: Kolozsvári Mihály

A szembesítette a Szentendréről elrabolt gyerekek édesapját a vádakkal, aki a következőket üzente az anyának:

„Nem az első hely, ahol ilyen vádakkal illet. Szerencse, hogy a hatóságok tudják az igazságot. Ha úgy lenne, ahogy ő mondja, én bujdosnék a magyar rendőrség elől, és nem ő. Ha igaza lenne, nem én tettem volna már a 2. jelzésemet a családsegítő szolgálat felé, hanem ő. Ha úgy lenne, ahogy állítja, nekem lenne már 2 aktám a családsegítőnél, pszichiátrián, rendőrségen és nem neki” – mondta el a -nak a kétségbeesett édesapa.

A Blikk egyébként azt írja: az anya és két kisgyermekük hollétéről ők sem tudnak semmit.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ez a legjobb ünnepi köret!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?