INSIDER

Egy hete nem alszik a magyar apa, akinek két kisgyermekét is elrabolták

Kolozsvári Mihály a rendőrség bevonásával elszántan keresi két kisgyermekét, az 5 éves Zsófit és 9 éves Mikit, akiket két és fél hete látott utoljára.
  • Szerző: Ripost

Mihály és Noémi, a két eltűnt gyerek szülei között a kapcsolat megromlott, év elején költöztek külön, most válófélben vannak. A gyerekek láthatása eleinte heti váltásban ment, de a gyerekek nem szerettek az anyánál lenni, ezért áttértek arra, hogy két hetente váltsák a felügyeletet. Erre azért volt szükség, hogy szokják az új környezetet, de egy ilyen alkalom után Mihály nem kapta vissza az 5 éves Zsófit és a 9 éves Mikit.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kolozsvári Miklós és Kolozsvári Zsófia
Fotók: police.hu

„A 37 éves nő szülei Romániában, a testvére pedig Németországban él, az elmúlt időszakban a fia keresztszüleinél húzta meg magát Szentendrén. A gyerekek is ott éltek vele, amikor egy héttel ezelőtt mindhárman kámforrá váltak.” – írja a blikk.

– Két és fél hete láttam a gyerekeimet utoljára, azóta a rendőrség eltűnés miatt körözi őket és Noémit is, én magam gyakorlatilag augusztus 22-e vasárnap óta nem alszom – árulta el az édesapa a -nak. Virraszt, kutat és reménykedik, hátha megleli gyerekeit. Eleinte telefonon próbálták elérni az asszonyt, de nem vette fel, később ki is kapcsolta telefonját.

A legvalószínűbb, hogy Mihály felesége vitte el valahová a kicsiket, de senki sem tudja, hová. Ha valakinek bármilyen információja van az eltűnt testvérpárról vagy az anyjukról, értesítse a rendőrséget a 112-es segélyhívó számon.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Méteres sütemény, ahogy a nagyi készíti
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?