INSIDER

TV2 Tények - Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

HALOTT A VÁROSLIGETI-TÓBAN

Egy 52 éves férfi holttestét találták meg a Városligeti tóban, Budapesten, ma reggel 7 körül. Úgy tudjuk, kutyasétáltatók vették észre, hogy arccal a vizben lebeg a tó tetején. Végül a tűzoltók húzták ki a partra, a rendőrség Rendkívüli Haláleseti Osztálya vizsgálja, hogy mi történhetett.

Nézd meg a teljes videót itt!

GYEREKEKKEL GYULLADT KI A BUSZ

Ismét lángba borult egy gyerekeket szállító busz! Ezúttal gólyatáborozókat vitt, és Zirc és Csesznek között gyulladt ki. 43- man utaztak rajta, akik időben észrevették a tüzet, és azonnal menekültek róla. A jármű ezután hatalmas lángokkal égett tovább, a gyerekek néhány méterről végignézték a katasztrófát. Az iskola igazgatója nyilatkozott a Tényeknek.

Nézd meg a teljes videót itt!

KÉTSZER UGROTT A VÍZBE, MEGFULLADT

Részegen ugrált bele a Balatonba egy 19 éves fiú a balatonfüredi mólóról. A fiatalt először kimentették a barátai, de ő másodszor is visszaugrott, ekkor viszont már nem tudtak rajta segíteni, elmerült. A közelben lévő hajóról csak a jajveszékelésre lettek figyelmesek. Az áldozat Szabolcs megyében élt, és dolgozni érkezett a Balatonhoz.

Nézd meg a teljes videót itt!

VENTILÁTOR ZÚGÁSA MIATT AKAR PERELNI

Évek óta nem tud aludni egy veszprémi férfi, mert az egyik kábelszolgáltató az ablaka alá telepítette az elektromos szekrényét, aminek a ventilátora olyan hangosan zúg, hogy csukott ablaknál is hallani  lehet. A férfi többször tett a panaszt a szolgáltatónál, hiába évek óta nem történt semmi. Ezért most úgy döntött, perelni akar.

Nézd meg a teljes videót itt!

KÉT ÉS FÉL KILÓSAK A LEOPÁRD IKREK

Ikerpár leopárd-kölykök születtek a Nyíregyházi Állatparkban. A két kis perzsa leopárd igazi különlegességnek számít, mert az állatpark nem akarja őket megtartani, hanem ha felnőnek, vissza akarják őket telepíteni eredeti élőhelyükre. A kölyköket egyébként most először vizsgálta meg állatorvos és kiderült az is, hogy milyen neműek.

Nézd meg a teljes videót itt!

címkék:
És ezeket olvastad már?