INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
  • Szerző: Ripost

KETTEN ÖLTÉK MEG A NYUGDÍJAS FÉRFIT

Ketten öltek meg egy nyugdíjas férfit Budapesten, a 16. kerületben, a saját otthonában. Holttestét az egyik ismerőse találta meg, ő szólt a rendőröknek. Az áldozat egyik rokona szerint a nyugdíjas gyakran zűrös alakokkal ivott a környéken. A rendőrök már elfogtak egy 46 éves nőt és egy 26 éves férfit, ők ölhették meg a férfit. Kihallgatásuk adásunk alatt is tart.

Nézd meg a teljes riportot!

SZEXRE KÉNYSZERÍTETTE GYEREKEIT

Továbbra is tagadja a bűnösségét az a férfi, aki éveken keresztül zaklatta nem csak saját lányait, hanem nevelt fiát is Szákszenden. A férfi lánya és nevelt gyereke is vallomást tett a törvényszéken. A férfi őket többször orális szexre kényszerítette. A molesztálás akkor derült ki, amikor a lány az iskolájában csaknem 20 oldalon részletezte, hogy mit művelt vele az apja. A nyugalom megzavarására alkalmas riport következik.

Nézd meg a teljes riportot!

KÉSSEL AKARTA MEGÖLNI FŐNÖKÉT

„Most megöllek!” Ezt kiabálta késsel a kezében egy encsencsi közmunkás és a főnöke felé rohant Szabolcs megyében. A vérengzést az őrjöngő munkatársai akadályozták meg, akik lefogták a késsel hadonászó férfit. Hiába vitték el a rendőrök, még a kihallgatásán is azt mondta, ha kiengedik, hazamegy és le fogja szúrni a főnökét. Egyelőre azonban nem megy haza, mert a bíróság letartóztatta.

Nézd meg a teljes riportot!

TELE VOLT A HŰTŐ, FELHÍVTA A 112-T

Éhes volt, ezért felhívta a 112-t egy férfi, egy másnapos telefonáló pedig azért jelentkezett, mert előző este úgy berúgott, hogy nem tudta, milyen nap van. Rendszeresen érkeznek ilyen hívások a 112 -es segélyhívó számra, most újabb elképesztő hangfelvételeket tett közzé a rendőrség. Az is előfordult már, hogy pizzát rendeltek a rendőröktől, de volt, aki a villanyszámlát akarta befizetni.

Nézd meg a teljes riportot!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?