Létrehozva: 2021.02.05.

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.

Egy apuka és 16 éves fia haltak meg egy brutális balesetben Cibakházánál. Egy busznak csapódtak hatalmas sebességgel, miután egy kanyarban átsodródtak a szembesávba. A férfi és fia a helyszínen azonnal meghaltak, a buszon hatan sérültek meg. Dunapataj közelében pedig egy 57 éves nő halt meg, amikor előzés közben egy teherautóval ütközött.

Veszekedést és segélykiáltásokat hallottak a szomszédok egy tatabányai lakásból az éjjel – végül kiderült, hogy megöltek egy férfit. A gyilkos elmenekült, a házban többen is az ajtó becsapódására riadtak fel. Végül a szomszédok hívták ki a rendőröket. Mire odaértek, a vendégmunkás férfin már nem lehetett segíteni. Úgy tudjuk, a tatabányai lakást egy cég bérelte a férfinek, ahol kollégáival lakott. Az elkövetőt még most is nagy erőkkel keresi a rendőrség.

Sírva nyilatkozott a Tényeknek az a tulajdonos, akinek leégett a háza Kiskunfélegyházán. Az ott élő nő a füstszagra riadt fel az éjszaka közepén, nem tudja, mi okozhatta a tüzet. Házukat nemrég újították fel, az anyagi kár pedig hatalmas. Nyíregyházán egy lakás égett porig, a szomszédok az erkélyen rekedtek a hatalmas tűz miatt. Úgy tudjuk, hogy a tüzet egy meghibásodott laptop-töltő okozta.

Ezer forintért akarták elvágni a torkát egy 19 éves jászapáti férfinek. Ismerőse hazáig követte és megfenyegette, hogy ha nem ad neki pénzt, akkor torkon szúrja, majd ököllel arcon ütötte. A férfi zsebében csak egy ezres volt, azt oda is adta, mire ismerőse megfenyegette, hogy felrobbantja a családja házát, ha bárkinek szól az esetről. A támadót most tartóztatták le.

Brutálisan megvertek, majd halálra késeltek egy nőt Salgótarjánban. A nő munka után nem ment haza, hanem ismerőseivel ivott egy patak partján. Valamin nagyon összevesztek, majd az egyik férfi brutálisan összeverte és halálra késelte a nőt. A férje tegnap (kedd) reggel ment keresni a párját, de már csak a holttestét találta meg. A rendőrök elfogták az elkövetőt. Kiderült, hogy a kegyetlen férfi már másodszor gyilkolt: tavaly szeptemberben is megölt egy embert.

Zuhanyzás közben megfulladt egy 12 éves vak kisfiú egy Fejér megyei faluban. A nagyanyja – akinek vigyáznia kellett volna rá – kiment az udvarra. A nő a lányával és unokáival lakott egy házban. A 12 éves értelmi fogyatékos unokájának a fürdését kellett volna felügyelnie, de ő kiment dohányozni, a kisfiú pedig belefulladt a 17 centis vízbe.

Többször is le és föl száguldozott egy autós a kékestetői sípályán tegnap (kedden) délután. A sofőr ámokfutásáról az üzemeltető készített felvételt. A sípályára nemcsak szánkóval, de még cipőben is tilos a belépés, hogy megvédjék a gondosan kialakított, síelésre alkalmas hóréteget. Az üzemeltető szerint az autós hatalmas kárt okozott. Több hetes munkájukat tette tönkre.

Hetek óta hiány van egy TB által támogatott pulzus- és vérnyomáscsökkentő gyógyszerből. A szívbetegek ugyan megvehetnek egy másik készítményt, az azonban 20-szor többe kerül, mint az államilag támogatott termék. A betegek hiába várnak, mégsem szállítják a gyógyszertárakba a mintegy 100 forintos gyógyszert.

Elítélte a bíróság azt a férfit, aki május végén büntetőfékezett, majd le akarta szorítani a másik autóst az M0-s autóúton. A sofőr ámokfutását rögzítette a másik autó fedélzeti kamerája. Az erőszakos sofőr egy hamis rendőrigazolványt is elővett. A bíróság most több százezer forintra büntette az agresszív sofőrt és egy évre bevonták a jogosítványát.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Egyre kevesebben emlékeznek gyerekkorunk kedvencére, pedig imádtuk - fotó

origo.hu

Fegyverekkel árasztja el Amerika Ukrajnát - küszöbön a világháború

metropol.hu

Megrendülten jelentették be a hírt, elhunyt a kiváló magyar sportoló

magyarnemzet.hu

Megszólalt az orosz védelmi miniszter a Moszkva és a NATO közötti háborúval kapcsolatban

ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

origo.hu

Kórházba került Zámbó Krisztián

lakaskultura.hu

Váza saját kezűleg: Zseniális DIY-ötlet a lakberendezés szerelmeseinek

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

ripost.hu

Hoppá! Összejött a Kőgazdag Fiatalok két botrányhős sztárja? Dubajban romantikáznak

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Karácsony lebuktatta magát: olyan interjút adott, hogy rengetegen fordítanak neki hátat

INSIDER

Összement a tejföl, a túró és a mosogatógép kapszula is kevesebb lett! Mutatjuk a konkrét termékeket

INSIDER

Mutatjuk a gyermekvédelmi törvénycsomag pontjait, komoly szigorítások léphetnek életbe

INSIDER

Követői tették helyre a hazugsággal kampányoló Magyar Pétert

INSIDER

Dömötör Csaba: A magyar baloldal előterjesztette és meg is szavazta a Magyarország elleni EP-jelentést

INSIDER

Magyar Péter háborúpárti

INSIDER

Lázár János: Kik döntenek a migrációról és háborúról?

INSIDER

Hollik István: Magyarországnak és Európának béke kell!