INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
  • Szerző: Ripost

SÚLLYAL VERTE SZÉT NEVELŐAPJA FEJÉT

Letartóztatták azt a férfit, aki hólapáttal és egy több kilogrammos mérlegsúllyal verte agyon nevelőapját Bárnán. Az 58 éves férfi egy családi vita közben támadt a nyugdíjasra, amikor nevelőanyja védelmére kelt. Először egy hólapáttal ütötte le a férfi, majd egy súllyal szétverte a fejét, végül a házuk melletti telken elásta. A férfi beismerte az emberölést, az anya viszont kórházban van, a helyiek szerint még most sem tud a gyilkosságról.

Nézd meg a teljes riportot!

ALVÓ TINIT ERŐSZAKOLT, HÉT ÉVET KAPOTT

Részeg, magatehetetlen tinédzsert erőszakolt meg egy 65 éves férfi Tárkányban. A fiatalok épp egy sikeres érettségit ünnepeltek, mindannyian ittak. A 16 éves lány rosszul lett, ezért barátja lefektette őt aludni. Később a 65 éves férfi belopakodott a szobába és megerőszakolta a kamaszt, aki ebből semmit nem vett észre. A tini édesanyja azt mondja, amikor az esetről beszéltek, lánya eleinte mindig elsírta magát.

Nézd meg a teljes riportot!

ITTHON ADNAK ELSŐKÉNT A GYÓGYSZERBŐL

Napokon belül használhatják a magyar kórházakban a koronavírus elleni gyógyszert. A készítmény szerdán érkezett meg Magyarországra, így Európában akár elsőként nálunk alkalmazhatják majd a gyógyszert, amit infúzióban kapnak a betegek. A szakemberek szerint a készítmény azoknak segít majd, akik enyhe vagy középsúlyos állapotban vannak.

Nézd meg a teljes riportot!

MÁTÓL TESZTELIK AZ ELLENŐR KAMERÁKAT

Mától kezdték el tesztelni az ellenőrök a testkamerákat a budapesti közlekedésben. Így szeretnék az őket ért támadásokat megszüntetni, szinte minden héten bántalmaznak ellenőröket a BKK járatain. Most három gyártó 30 kameráját tesztelik városszerte. A testkamera egyébként nem ismeretlen a közlekedésben. A MÁV-nál több mint egy éve sikeresen alkalmazzák a kalauzok.

Nézd meg a teljes riportot!

A VÉTLEN SOFŐR HALT MEG A BALESETBEN

A vétlen sofőr halt szörnyet egy brutális balesetben Szentgálnál, Veszprém megyében. Két autó ütközött frontálisan, a hibázó sofőr egy kanyarban tért át a szembesávba, ekkor csapódott a másik kocsinak. A 40 éves férfi életét a mentők sem tudták megmenteni. Az autók akkora sebességgel ütköztek, hogy a felismerhetetlenségig összeroncsolódtak.

Nézd meg a teljes riportot!

EGY ÉVE VERTÉK ÖSSZE, MOST IS MŰTIK

Több, mint egy évvel a brutális támadás után ismét meg kellett műteni Orosz Bernadett arcát. A nőt volt katona párja brutálisan megverte egy osztálytalálkozón. A többgyermekes anya most azt mondta, ismét átélte a borzalmakat, mivel megint véres és bedagadt arccal kellett tükörbe néznie. Messze még a gyógyulása, ráadásul hamarosan a kegyetlen férfival is találkozni fog a bíróságon.

Nézd meg a teljes riportot!

ORVOS LETT A BUSZTRAGÉDIA TÚLÉLŐJE

Orvos lett a deutschlandsbergi brutális buszbaleset egyik túlélőjéből. Szinte napra pontosan 22 éve történt a baleset, a férfinak akkor megsérült az agya, az apja szerint csoda, hogy túlélte és felépült. Kőszegi diákok mentek síelni, de a busz fékje meghibásodott és 15 métert zuhantak. 18-an haltak meg, 27-en pedig súlyosan megsérültek. A túlélők azt mondják, soha nem felejtik el a borzalmakat.

Nézd meg a teljes riportot!

Húga miatt ölhetett a Telepy utcai gyilkossággal gyanúsított budapesti férfi. Úgy tudjuk, hogy azért ment át barátjával a családhoz, hogy a későbbi áldozat öccsét számonkérje a húga miatt. A vita viszont elfajult, ekkor a későbbi áldozat egy gumilövedékes fegyverrel homlokon lőtte a dühös férfit, aki ezután halálra késelte őt a lépcsőházukban. A környéken még most is rengeteg a rendőr, lincshangulat uralkodik az utcában.

ÁLMÁBAN AKARTÁK MEGÖLNI APÁT ÉS FIÁT

Álmában akart kivégezni egy családfőt annak fiával együtt egy tótkomlósi férfi Apátfalván. A helyiek szerint azért, mert a férfi korábban fejbe vágta egy baltával. A férfi tegnap este kivárta, mire mindenki elaludt, majd egy késsel visszament a házhoz, ahol az apát összeszurkálta, a fiát viszont nem tudta megsebesíteni. Végül a családfő sógora kelt fel a zajra. A férfi ekkor elmenekült, de a rendőrök elfogták.

ROSSZUL ELŐZÖTT, AZONNAL MEGHALT

Rosszul előzte meg a teherautót, ezért halt meg egy férfi egy brutális balesetben Kópháza közelében. A férfi azt hitte, sikerül megelőznie a teherautót, de már nem tudott visszatérni a sávjába, ekkor jött szemből a másik autó. Az ütközés után a vétlen autóban ülő nőt súlyos gerincsérüléssel vitték kórházba.

VENDÉGLÁTÓJA VERTE HALÁLRA A FIATALT

Brutálisan összeverte és halálra rugdosta barátját egy 46 éves férfi egy újbudai telephely udvarán. A 26 éves férfit csütörtök éjszaka hívta fel magához, de összevesztek valamin, ezért vendéglátója dühből halálra verte a fiatal férfit az udvaron. A gyilkos ezután elmenekült, a rendőrök viszont húsz perc alatt elkapták, kihallgatása még most is tart.

NÉGY GYEREKET NEVEL A GYILKOSSÁG ÓTA

Négy gyerekkel maradt egyedül az a nő, akinek brutális kegyetlenséggel megölték a lányát Karcagon. A gyerekek sírva várják minden nap haza az édesanyjukat, fel sem fogják, hogy ő már nem él. Az áldozat édesanyja egyelőre csak a nagyobbik, hétéves unokájának tudta elmondani, hogy édesanyja soha nem jön haza többet. A nőt volt párja ölte meg, testét pedig elásta Felsőlajos közelében. A nagymama most erőn felül próbálja a gyerekeket nevelni a hatalmas sokk után.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?