INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
címkék:
  • Szerző: Ripost

HALÁLRA VERTE, SZURKÁLTA BARÁTNŐJÉT

Brutálisan agyonverte és meg is szurkálta barátnőjét egy férfi Nagykerekiben, Hajdú-Biharban. Három napon át ütötte-verte az élettársát. Ezután azt mondta a háziorvosnak, hogy párja kihűlt és nem lélegzik. A kegyetlen férfi most állt bíróság elé és nem vallotta magát bűnösnek, azt mondta, hogy az ügyészség vádja 99%-ban valótlan és alaptalan.

Nézd meg a teljes riportot!

FÁNAK CSAPÓDOTT, SZÖRNYETHALT

Halálos baleset történt Bodajknál. Egy házaspár autójukkal letért az útról, majd a fának csapódott. A kocsit egy 71 éves bodajki nő vezette, férje ült mellette. A végzetes ütközés után mindketten a roncsba szorultak. Információink szerint elsőként két rendőr és egy szabadnapos tűzoltó ért a helyszínre, ők állították vissza kerekeire a kocsit. Az asszony életét már nem lehetett megmenteni.

Nézd meg a teljes riportot!

ÉJJEL IS LEHET KUTYÁT SÉTÁLTATNI

A kijárási tilalom alatt is sétáltathatják kutyáikat a gazdák este 8 óra után, de csak a lakhelyüktől 500 méteres távolságban. A szabály másfél millió embert érint. De a kutyafuttatókat is nyitva lehet tartani, erről minden önkormányzat maga dönthet. Ha pedig az állat beteg, azt továbbra is bárki elviheti orvoshoz.

KETTEN HALTAK MEG KAMIONBALESETEKBEN

Azonnal szörnyethalt egy férfi, amikor autójával egy nyergesvontatónak csapódott Áporkánál. A kocsi annyira összeroncsolódott, hogy a sofőrt csak a tűzoltók tudták kiszabadítani, sőt még a kamion üzemanyag tartálya is megsérült, több száz liter gázolaj folyt az útra. De több brutális kamionbaleset is történt az elmúlt 24 órában. Csávoly határában két kamion ütközött, az M43-ason pedig álló kamionba csapódott egy teherautó, a sofőr azonnal meghalt.

ÚJRA ELÍTÉLTÉK A KOKAINOS GÁZOLÓT

Egy év két hónap fogházbüntetést kapott az a 29 éves nő, akit újabb kokainos vezetés miatt most ítélt el a bíróság. A nő 2016-ban Zuglóban bedrogozva halálra gázolt egy idős férfit, majd fékezés nélkül tovább hajtott. Végül egy szalonba ment, ahol műszempillát rakatott fel a baleset után. A nőt még el sem ítélték a gázolás miatt, amikor újra bedrogozva ült a volán mögé.

COVID MIATT AKART BOLTBAN ROBBANTANI

Zavart a tömeg egy férfit, ezért Molotov-koktélos robbantással fenyegetőzött egy 13. kerületi élelmiszerüzletben. A férfi nagyon fél a koronavírustól, ezért felhívta a rendőrséget, hogy szüntessék meg a tömeget a boltban. Mivel nem csináltak semmit, újból fenyegetőzni kezdett. Az 54 éves férfi nem érzi magát bűnösnek. Most terrorcselekménnyel vádolják.

MEGVAN A HATÉKONY VAKCINA

Megvan a koronavírus elleni hatékony vakcina – ezt most jelentették be. A vizsgálatok nagyon jó eredményeket mutattak azoknál, akiknek beadták az oltóanyagot. Bebizonyosodott ugyanis, hogy akiket beoltottak a szerrel, azok esetében 90%-kal kisebb lett a fertőzés kialakulásának kockázata. A vakcinát kifejlesztő német és amerikai gyógyszergyár abban bízik, hogy már novemberben megkapja a forgalomba hozatali engedélyt az Egyesült Államokban.

Nézd meg a teljes riportot!

KUTYA MARCANGOLTA A FÉRFIT

Brutálisan kiharapott egy darabot egy férfi karjából egy megvadult rottweiler Kőszegen. A férfi a saját kutyáját sétáltatta az utcán, amikor a póráz nélküli kutya rájuk támadt. A férfi ezután dolgozni sem tudott, hónapokig járt gyógytornára. Azóta is perben áll a támadó kutya gazdájával, de nem tudnak megegyezni. Ráadásul a helyiek szerint több ilyen támadás is történt a környéken és rettegnek a megvadult állattól.

Nézd meg a teljes riportot!

Serpenyővel és húsklopfolóval ütötte, késsel, kampóval szurkálta, majd asztallal, székekkel agyonnyomta édesanyját egy mohácsi férfi. Az 50 éves nyelvésznek nemcsak 76 éves édesanyja meggyilkolásáért kell felelnie, hanem azért is, mert orvosi diplomát hamisított magának, amivel pszichiáterként akart elhelyezkedni. A nyugalom megzavarására alkalmas riport következik.

MUNKA KÖZBEN GÁZOLTA HALÁLRA A VONAT

Halálra gázolt egy 66 éves asszonyt a vonat Szárligetnél. A nő egy takarítócég alkalmazottja volt, úgy tudjuk, éppen szemetet szedett, munkaidőben érte a tragédia. A szolgálati átjárón mehetett át, amikor az érkező szerelvény halálra gázolta. A településen jól ismerték a nőt, mindenkit sokként ért a halála.

KÍNAI HORROR ÉTTERMET ZÁRTAK BE

Kínai horroréttermet záratott be a NÉBIH Budapesten. A távol-keleti kifőzdében borzasztó állapotok uralkodtak: hatalmas volt a mocsok, a pulton és padlón hemzsegtek az ételmaradékok. Egy közelben lakó nő szerint volt, hogy a kacsákat drótra akasztották ki, majd sámlin ülve pucolták meg az udvaron. Az ellenőrök ezen kívül is rengeteg hiányosságot találtak.

MÉRGEZÉS EGY KAPOSVÁRI ISKOLÁBAN

Gyerekek lettek rosszul egy kaposvári általános iskolában, miután tévedésből dohányzásról leszoktató tablettát vettek be, amit az egyik kisdiák vitt be magával otthonról. Azt hitte, cukorka és megkínálta vele az osztálytársait.

GYEREKEK ELŐTT LŐTTE FEJBE A KUTYÁT

Gyerekek szeme láttára, légpuskával lőtt fejbe egy 65 éves férfi egy kutyát Füzesabonyban hétfőn. Az állat fejéből ömlött a vér, a lövedék a szemén keresztül a fülén jött ki. Azonnal kórházba vitték, ma (kedd) délelőtt életmentő műtéten esett át, a szemét eltávolították. A kutya gazdája ezután lemondott az állatról.

A FOLYÓ FELETT REKEDTEK A DARUBAN

Emelőkosárban rekedt három munkás négy méterrel a Rába felett Sárváron. A szakemberek épp hídfelmérési munkálatokat végeztek, de az emelőkosaras szerkezet meghibásodott. A három férfi közel egy óráig volt a folyó felett, végül hívták a tűzoltókat, akik dugólétra segítségével menekítették ki őket. Egy pszichológus szerint egy ilyen baleset hatalmas trauma.

Nézd meg a teljes riportot!

A MACSKÁJA MENTETTE MEG AZ ÉLETÉT

A macskája mentette meg egy férfi életét a gyilkos gáztól Szolnokon. A férfi lakásában szivárgott a szén-monoxid, amitől szédült és hányt is, ekkor kezdett el nyugtalankodni és nyávogni a macskája, végül rájött, hogy szén-monoxid mérgezése van. Azonnal kinyitotta az ablakot és elhagyta a lakást. A kórházban azt mondták a férfinak, hogy ha a macskája nem jelez időben, már nem élne.

Nézd meg a teljes riportot!

FENYEGETŐ ÜZENETEKET KAPOTT A CSALÁD

Megszólalt annak a pécsi diáknak az édesanyja, akit az iskolája előtt brutálisan megvert az intézmény takarítója a múlt héten. A bántalmazást többen is felvették a telefonjukkal, most olyan videókat is bemutatunk, amiket eddig nem láthattak. A családot több atrocitás is érte az elmúlt napokban. Fenyegető üzeneteket is kaptak, ezért döntöttek úgy, hogy újra kamera elé állnak.

 

 

Ripost előfizetés banner

címkék:
És ezeket olvastad már?