Létrehozva: 2020.11.23.

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.

IDŐS HÁZASPÁRT ÖLT MEG A HÁZTŰZZEL

Rágyújtották a házukat egy alvó házaspárra ma (hétfő) hajnalban, a 15. kerületben. Csak az unokájuk élte a túl a hatalmas tüzet, ő a tetőről ordibált, hogy segítsenek neki. A 12 éves fiút a nagyapja tette ki a tetőre, a férfi viszont már nem tudott kimászni. Kiderült, hogy a gyilkos férfi az udvarban, egy másik házban lakott, őt délután fogták el. Sárváron is a háztűz miatt halt meg egy férfi, neki az elektromos ágymelegítője gyulladt ki, a munkatársai találtak rá, mert nem ment be dolgozni.

KISGYEREK ÁJULT EL A GYILKOS GÁZTÓL

Fürdés közben ájult el a szén-monoxidtól egy kétéves gyerek vasárnap este Szentesen. Amikor a szülei látták, hogy mi történt, azonnal hívták a mentőket és a tűzoltókat. Kiderült, hogy a fürdőszobában a nyílt égésű gázos vízmelegítő romlott el, ez okozta a tragédiát. A mentők végül a három gyereket és az anyát is kórházba vitték.

20 MILLIÓT KÖVETEL FANNI ÉDESANYJA

Húsz millió forintot követel a valóságshow-hős Novozánszki Fanni édesanyja lánya feltételezett gyilkosától. A lány holtteste még mindig nincs meg, így az sem biztos, hogy a férfit elítélik. Fanni édesanyja nem szeretné, ha a férfi büntetlenül megúszná lánya meggyilkolását, ezért most sérelemdíjat követel. Közben előkerült egy tanú, aki valószínűleg utoljára látta életben Fannit.

UTCÁRÓL KÖSZÖNTÖTTÉK TÖRŐCSIK MARIT

85. születésnapját ünnepli Törőcsik Mari! Velemi otthona előtt az utcáról köszöntötték fel a helyiek és a Nemzeti Színház igazgatója. A művésznő nagyon örült a meglepetésnek, az ablakból nézte és puszit is küldött az őt ünneplőknek. A háromszoros Kossuth-, kétszeres Jászai Mari-díjas színművésznő szellemileg kirobbanó formában van, csak gyengének, fáradékonynak érzi magát.

HÚSVILLÁVAL TÁMADT A KISLÁNYRA

Ámokfutásba kezdett, és késsel több embert, köztük egy kislányt is megsebesített egy férfi a Vas megyei Csepregen. Attól dühödhetett be, hogy nem kapott drogot. Először megkéselt egy nőt, majd véres kézzel beszaladt egy másik házba. Ott felkapott egy húsvillát, és azzal esett neki az ottlakóknak.

HAT MACSKÁT GYILKOLT MEG A LÁNY

Vízbefolytott több kismacskát egy fiatal nő Tiszaföldváron. Később egy közösségi oldalon bejelentette a hírt és megkérdezte, hogy mi az emberek véleménye az állatok elpusztításáról. Többen azonnal az állatvédőkhöz fordultak, akik feljelentést is tettek a rendőrségen.

ÚJABB MADÁRINFLUENZÁTÓL FÉLNEK

Óriási károkat okozott a madárinfluenza. Az idei járvány miatt közel három millió szárnyast kellet levágni, és megsemmisíteni, ami igencsak megviselte az ágazatot. Bár az állam megtérítette a károkat, és az ágazat is kezd helyre állni, de a termelők hónapokig nem szállíthattak olyan országokba, amelyek lezárták a piacaikat – közölte a TV2.

ALBÉRLETET KERESTEK, UTCÁRA KERÜLTEK

Felháborító csalás! 39 hetes ikerterhes kismama a férjével és kislányával albérletet keresett Pesten. Jelentkeztek egy hirdetésre, megnézték, majd ki is fizették a lakás díját. Miután azonban felköltöztek, nem tudtak bemenni a lakásba, mivel a zárat lecserélték. A férfi ugyanis, aki tulajdonosnak adta ki magát, valójában a korábbi albérlő volt, akit azonnali hatállyal kilakoltattak.

Ez is érdekelhet

origo.hu

A pornós bokszoló és a dögös focistafeleség együtt alázzák a Chelsea edzőjét - képek

origo.hu

Fegyverekkel árasztja el Amerika Ukrajnát - küszöbön a világháború

borsonline.hu

Fekete péntek: meghalt a legendás rockzenekar utolsó nagyágyúja

vg.hu

Waberer's: kiderült, ki áll a milliárdos nagybevásárlás mögött

life.hu

Elkpesztő, ahogy Meg Ryan kinéz: friss fotók készültek a színésznőről

hirtv.hu

Donald Trump üzenete a CPAC Hungary-n + videó

origo.hu

Kórházba került Zámbó Krisztián

mindmegette.hu

Csodaszer a konyhából, ami ragyogó tisztává varázsolja a zuhanykabin üvegfelületét

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Karácsony lebuktatta magát: olyan interjút adott, hogy rengetegen fordítanak neki hátat

INSIDER

Összement a tejföl, a túró és a mosogatógép kapszula is kevesebb lett! Mutatjuk a konkrét termékeket

INSIDER

Mutatjuk a gyermekvédelmi törvénycsomag pontjait, komoly szigorítások léphetnek életbe

INSIDER

Követői tették helyre a hazugsággal kampányoló Magyar Pétert

INSIDER

Dömötör Csaba: A magyar baloldal előterjesztette és meg is szavazta a Magyarország elleni EP-jelentést

INSIDER

Magyar Péter háborúpárti

INSIDER

Lázár János: Kik döntenek a migrációról és háborúról?

INSIDER

Hollik István: Magyarországnak és Európának béke kell!