INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
címkék:
  • Szerző: Ripost

SZABÁLYSZEGŐK MIATT KÉSTEK A VONATOK

Közel három órát késtek összesen a vonatok csak a szabályszegő utasok miatt az elmúlt néhány napban. Összesen 172 percet. Hiába kötelező maszkot hordani, így sem mindenki veszi komolyan. Tíz esetben kellett intézkednie jegyvizsgálónak, köztük egy balatoni vonaton is, ahol az utas megütötte a kalauzt, mert arra kérte, hogy vegyen fel maszkot.

Nézd meg a teljes riportot!

LE AKARTA LŐNI A ROKONÁT, ELFOGTÁK

Tömegverekedés volt egy pilisi családnál szeptember elején, ami majdnem gyilkosságba torkollott. Egy férfi látogatóba ment a gyerekéhez, azonban anyósa elküldte, ezért megütötte a nőt, majd rugdosni kezdte. Az egész család bekapcsolódott a verekedésbe, még egy fegyver is előkerült. A szomszédok értesítették a rendőrséget. A környéken lakók rettegnek a családtól, rendszeres a konfliktus a településen.

Nézd meg a teljes riportot!

APJA HIBÁJÁBÓL HALT MEG KRISTÓF

Felfüggesztett fogházbüntetésre ítélte a bíróság azt a férfit, akinek a kisfiát megrázta az áram, miután rosszul vezette be az áramot a házukba. Az apa a szomszédos telek villanyóráját használta, a vezetékeléshez azonban maradék drótok szálait sodorta össze, a toldásokat szalagokkal tekerte körbe. A szigetelés is rossz volt. A gyerek a padlón játszott, amikor hozzáért az egyik vezetékhez, majd emiatt szörnyethalt.

Nézd meg a teljes riportot!

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?