INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
  • Szerző: Ripost

VÉGIGNÉZTE FÉRJE HALÁLÁT AZ AUTÓBAN

Szörnyethalt egy férfi, miután egy részeg sofőr hátulról nekicsapódott az autójának Bócsa közelében, Bács-Kiskun megyében. A részeg férfi épp előzni próbált, amikor a vétlen autósnak ütközött, a kocsi emiatt egy buszmegállóba csapódott, felborult, a sofőr pedig meghalt. Felesége végignézte a férje haláltusáját, úgy tudjuk, az életéért sokáig küzdöttek a mentők, de hiába. A részeg sofőrt őrizetbe vették a rendőrök. Kiderült, hogy még jogosítványa sem volt.

Nézd meg a teljes riportot!

FÁCÁN MIATT SÉRÜLT MEG A 11 ÉVES

Úton átszaladó fácán miatt sérült meg súlyosan egy 11 éves kislány Jászszentlászló környékén. Az egyik autóban egy család utazott, amikor az útra kiszaladt a fácán. A sofőr ekkor lefékezett, a mögötte lévő autós pedig belehajtott a kocsiba, ami átsodródott a másik sávba és egy másik autóval összeütközött. Eplény közelében pedig két autó karambolozott. A baleset egy előzés miatt történt, itt két gyerek is megsérült.

Nézd meg a teljes riportot!

MÉTERES LÉTRÁT VITT AZ UTÁNFUTÓJÁN

Több méter magas létrát vitt az utánfutón egy autós egy kétsávos úton Mátészalkánál. A létra legalább egy méter szélesen átlógott a mellette haladó sávba, ahol centiken múlt, hogy nem akadt bele egy kamionba. Videó készült az elképesztő jelenetről. Egyre sűrűbben fordul elő az utakon ilyen hajmeresztő szállítás, ami szabálysértés, azonban, ha balesetet okoz a sofőr, akár börtönbe is kerülhet.

Nézd meg a teljes riportot!

VISSZATÉRT A HALÁLBÓL, ÚJRA FOCIZIK

Tizenegyszer élesztették újra, de túlélte egy akkor 16 éves dabasi fiú. Két és fél évvel ezelőtt Duhaj Ádám, a Dabas focistája a mérkőzés utolsó percében lett rosszul, amikor éppen lesétált a pályáról. A kórházban kiderült, hogy vele született szívbetegsége van. A Semmelweis Egyetemen Merkely professzor egy speciális műtétet végzett el rajta. Ádám azt mondja, emlékszik rá, hogy a cipő dörzsölte a lábát, lement a pályáról, majd összeesett.

Nézd meg a teljes riportot!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?