INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
  • Szerző: Ripost

MÉG ÉREZTE, HOGY MOZOG A LÁBA ALATT

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Még érezte a nevelőapja utolsó mozdulatait a fiú, akit halott apja hátáról mentettek meg a rendőrök a mikei tavon. A család csak a Tényeknek nyilatkozott a horrorbaleset után. A fiú azt mondja, lábujjhegyen állva, a hatalmas vízben az apja hátán várta megmentőit. Lopott csónakkal mentek a tóra, a part felé úsztak, amikor az apa meghalt. A család szerint a parton álló halőrök nem segítettek a két bajbajutottnak, ezért jogi lépéseket terveznek. Megrázó riport.

NEM ADOTT NEKI PÉNZT, ÉLVE ELTEMETTE

„Nem vagyok gyilkos, nem vagyok egy elvetemült gazember.” Ezt mondta a bíróságon az utolsó szó jogán az az exrendőr, aki brutálisan meggyilkolt egy jómódú szigetszentmiklósi üzletasszonyt. Először pénzt követelt tőle, azt hazudta, hogy a nő férje tartozik neki 40 millióval. A nő viszont nem fizetett neki, ezért inkább megölte. A sírját előre megásta egy erdőben. Kocsival vitte oda, többször megszúrta, majd élve eltemette.

A HŰTŐLÁDÁBAN IS KUTYÁT TARTOTTAK

Újabb megdöbbentő részletek derültek ki a nyírbogáti horrorudvarról, ahol tucatszám tartottak embertelen körülmények között kutyákat, kecskéket és macskákat. A kegyetlen állatkínzók még a hűtőládában is tartottak anyakutyát a kölykeivel, aminek egy bottal támasztották ki a fedelét, hogy az állatok meg ne fulladjanak. A bíróság a férfit és az élettársát is letartóztatta, amire eddig – vagyis állatkínzás miatt – még nem volt példa.

GYEREKEIKET IS FÉLTIK A SZÖGEKTŐL

Felfele állított szögekkel raktak tele egy parkot Budapesten, a XIV. kerületben. Az egyik ott élő férfi azt mondja, biztos, hogy a kutyák miatt tették ki. Egy másik közeli parkban nemrég patkánymérget szórtak el, amibe egy kutya bele is pusztult. Most a gyerekeket is alig merik leengedni a parkba, a szögeket ugyanis odatették, ahová a gyerekek és az idősek szoktak ülni.

És ezeket olvastad már?