INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
  • Szerző: Ripost

HALOTT APJA HÁTÁN VÁRTA A SEGÍTSÉGET

Vízbe fulladt apja hátáról mentettek meg egy tízéves gyereket Somogyban. Az apa nevelt fiával ellopott egy csónakot a Mikei tavon, majd a tó közepén akartak halat fogni. A halőr azonban megzavarta őket, beleugrottak a vízbe, de a fiú nem tudott úszni. Az apját elnyelte az iszap, azonnal meghalt, a gyerek a vállára állt, már csak a szája látszott ki a vízből, amikor a tűzoltók kimentették.

Nézd meg a teljes riportot!

15 ÉV BÖRTÖNT KAPOTT A GYEREKGYILKOS

A legszigorúbb büntetést, 15 évet szabott ki az ítélőtábla a sólyi gyermekgyilkos tinire, aki két évvel ezelőtt egy nyolcéves kislányt ölt meg. Adriennt az akkor 16 éves fiú elcsalta otthonról, kővel ütötte-verte, megszurkálta, fojtogatta és meg akarta erőszakolni. A bíróságon a tini bocsánatot kért. De Adrienn édesanyja ezt nem fogadta el.

Nézd meg a teljes riportot!

FIATAL MENTŐS HALT MEG A BALESETBEN

Másfél óráig próbálták újraéleszteni azt a fiatal mentőst, aki Pettendnél egy traktor utánfutójának csapódott. Kollégái hiába értek oda gyorsan, már nem tudták megmenteni. Bicskénél is tragikus balesetet szenvedett egy motoros, amikor egy kerékpárossal ütközött. Átcsúszott a szalagkorlát alatt és azonnal meghalt.

Nézd meg a teljes riportot!

HORRORUDVARON ÉHEZTETTÉK A KUTYÁKAT

Nem kaptak enni, sem inni és nagyon szűk ketrecekben vagy ládákban tartottak kutyákat egy udvaron Nyírbogáton. A kegyetlen férfi és nő az 58 kutya mellett kecskéket is tartott azért, mert a kutyák már nem tudták nevelni a kölykeiket. A kegyetlen pár azonban a kecskéknek sem adott enni, amikor megtalálták az állatokat, fel sem bírtak állni. Állatkínzás miatt vették őrizetbe őket és a letartóztatásukat kérték.

Nézd meg a teljes riportot!

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?