INSIDER

A karjaik között halt meg: saját kollégájukhoz riasztották a mentősöket

Megrendülten fogadták a fiatal mentős halálát társai.
  • Szerző: Ripost

Mint arról a is beszámolt, tegnap a 7-es főúton Pettend közelében motorosbaleset történt. A helyszínre kiérkező mentősök mellett mentőhelikoptert is riasztottak, de már nem tudták megmenteni a férfi életét.

Az Országos Mentőszolgálat munkatársai már a helyszínre kiérkezve felismerték, hogy kollégájuk került súlyos állapotban.

Stáhl Ferenc mentős-gépkocsivezetőként szolgált, odaadó és áldozatkész szakember volt. Bajtársai mély fájdalommal búcsúztak tőle.

„SZÖRNYŰ HÍR RÁZTA MEG A KÖZPONTI MENTŐÁLLOMÁS KÖZÖSSÉGÉT. Ma délután a 7-es útról érkezett bejelentés egy motoros balesetről, ahova azonnal mentőhelikoptert és több földi egységet is riasztott a mentésirányító. A mentők gyorsan kiértek, ám szörnyű hírt jeleztek vissza. A fiatal motoros saját bajtársuk, a Központi Mentőállomás kiváló mentő-gépkocsivezetője, Stáhl Ferenc a helyszínen életét vesztette. A mindig áldozatkész fiatal szakember példa értékű odaadó munkája és udvarias, kedves egyénisége óriási űrt hagy maga után a mentők közösségében. Megrendült bajtársai, barátai ezekben a percekben is döbbenten állnak a Mentőpalota kapujában, ahova a tragédia óta folyamatosan érkeznek a mécsesek és virágok. Isten nyugasztalja! Emlékét örökre megőrizzük! ” - írta Facebook-odalán az Országos Mentőszolgálat.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?