INSIDER

Tv2 Té­­­nyek - Ezek vol­­­tak a nap leg­­­­­fon­­­to­­­sabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­­ván­­­csi vagy a nap leg­­­­­fon­­­to­­­sabb tör­­­té­­­né­­­se­ire? Össze­­­szed­­­tük egyet­­­len cikk­­­ben, mi tör­­­tént itt­­­hon és a vi­­­lág­­­ban, a Tv2 Té­­­nyek se­­­gít­­­sé­­­gé­­­vel.
  • Szerző: Ripost

KAMIONNAL ÜTKÖZÖTT, MEGHALT A SOFÕR

Brutálisan összetört az az autó, amely egy kamionnal karambolozott a 4-es főúton Abonynál. A kocsit vezető sofőr a helyszínen szörnyethalt. A kamion sofőrje azt mondta: próbált kitérni a baleset elől, de esélye sem volt elkerülni a becsapódást. Az autó motortere kigyulladt, a lángokat a helyszínen lévők oltották el. Az autó sofőrje ekkor már halott volt.

VISSZAMENT ODA, AHOL MAJDNEM MEGÖLTÉK

Visszament a támadás helyszínére Makai Viktória, az a futónő, akit vasárnap akart megerőszakolni egy férfi. A nőt véresre verte támadója, ököllel ütötte a fejét. Már kiengedték a kórházból, de a sérülései még mindig látszódnak. Viktória látásból ismerte is a támadót; ha találkoztak, a férfi mindig mosolyogva köszönt neki.

ÉLET-HALÁL KÖZÖTT EGY ÜTÉS MIATT

Egyetlen ökölcsapással életveszélyesen megsebesített egy férfit egy 16 éves fiú szerda este Budapesten egy villamosmegállóban. A két férfi még a villamoson szóváltásba keveredett egymással, majd, amikor a Széna téri megállónál leszálltak, a fiatalabb úgy megütötte az idősebbet, hogy az a korlátba, majd a betonba verte a fejét. Brutális sérülésekkel szállították kórházba.

 

 

És ezeket olvastad már?