INSIDER

TV2 Té­nyek - Ezek vol­tak a nap leg­fon­to­sabb hírei

Nincs sok időd, de kí­ván­csi vagy a nap leg­fon­to­sabb tör­té­né­se­ire? Össze­szed­tük egyet­len cikk­ben, mi tör­tént itt­hon és a vi­lág­ban, a Tv2 Té­nyek se­gít­sé­gé­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

A TRAGÉDIA UTÁN IS FÕZHET PÁLINKÁT

Jogerős ítélet született annak a férfinak az ügyében, akinek a pálinkafőzőjében meghalt korábban egy munkás. A dolgozó leereszkedett a tartályba, majd az oxigénhiány miatt elveszítette eszméletét és megfulladt. A pálinkafőző főnökét korábban bűnösnek találta a bíróság és a pálinkafőzéstől is eltiltották, de a férfi azt kérte, hogy ne vegyék el a megélhetését.

Nézd meg a videót itt!

MINDENÜK ELÉGETT A TÛZBEN

Teljesen leégett egy héttagú család háza Alsózsolcán. A család még időben ki tudott menekülni az utcára, onnan nézték végig, ahogy percek alatt mindenük hamuvá válik. Ideiglenesen a templomban lakhatnak, de azt nem tudják, hogy mi lesz velük ezután.

Nézd meg a videót itt!

TÖBB MINT 40 EZRET KÖLTÜNK HÚSVÉTRA

Több mint 40 ezer forintot is elkölthet egy négyfős család idén húsvétra, átlagosan 10 százalékkal többet, mint tavaly. És ez még csak nem is jelent túlzó költekezést, mivel középkategóriás termékekből is összejön ez az összeg. A vásárlók szerint költséges időszaknak nézünk elébe.

Nézd meg a videót itt!

EZÜSTRE FESTETTE AZ AUTÓJÁT AZ UTCÁN

Az utcán festette ezüstre az autóját egy fiatal férfi Budapesten, Zuglóban. Ez illegális, hiszen a kocsi színe a forgalmi engedélyben is szerepel. A környéken élők végignézték az átalakítást. Azt mondták, a tulajdonos aprólékosan dolgozott, először purhabbal kijavította az elrozsdásodott küszöböt, majd ecsettel fehérre festette a karosszériát, végül lefújta ezüstszínűre, valószínűleg spray-vel. Mindezért akár 150 ezer forintos büntetést is kaphat.

Nézd meg a videót itt!

 

 

 

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?