INSIDER

„Mintha a szívemet kitépték volna„ – testvére üzent az eltűnt oroszlányi kislánynak

A család tehetetlennek érzi magát, napok óta nincs hír Evelinről.
  • Szerző: Ripost

Égre-földre keresi Molnár Evelin Vanesszát a családja, akik már napok óta nem hallottak hírt a lányról. A Facebook-on már számtalan megosztással terjed a hír, ám a gyerek még mindig nem került elő.

Eltűnt Molnár Evelin Vanessza
Fotó: Facebook

„Evelin egy nagyon jó, szorgalmas, rendes gyerek„ – írja közösségi oldalán a család egyik ismerőse, aki azt is leírta, hogy már nagyon várja haza a családja, és rettenetesen aggódnak érte. „Drága Evelin ha látod mennyien aggódnak érted a családod, barátaid, ismerősök, ismeretlenek, kérlek, jelezz valahogyan!” – kérte a kislányt.

Evelinnek testvére is üzent közösségi oldalán, szívszorító sorokkal:

„Egy jó testvér olyan, mint egy tükör, de nagyítós tükör, és nem árt néha belenézni. Én számíthatok rád, te pedig rám, ez így van rendjén... Bármit megadnék, ha most itt lennél velem és látnálak mosolyogni. Jó szorosan magamhoz ölelnélek, beszélgetnénk egy hosszú éjszakát, a kis lelkedet helyre tennénk ketten. Hiányzol nagyon. Én egész idáig nem tudtam mi a jelentése a testvér szónak, most már tudom: mintha a szívemet kitépték volna. Tűzbe mennék érted„ – fogalmaz a lány testvére. „(...) Akárhol is vagy mindig a testvérem leszel. Várunk haza!”

Fél milliót ajánl a család

A 15 éves Vanessza barátnőjével nem érkezett vissza az oroszlányi Kecsédi utcai lakásotthonba, azóta nem tudni róla semmit. Mint a is megírta, a lány 165 centiméter magas, 43 kilogramm. Eltűnésekor világosbarna nadrágot, bordó kabátot és fekete sportcipőt viselt.A család most fél millió forintot ajánlott fel annak, aki megtalálja a lányt és beviszi a rendőrségre, hátha így előbb nyomára bukkannak.

Aki látta esetleg, vagy tudja, hol lehet, az hívja a rendőrséget a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámát.

VAGY HÍVJA A KÖVETKEZŐ SZÁMOT:

06 20 324 7983

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?