INSIDER

Teherbe ejtette 12 éves kislányát Róbert: brutális, ahogy rátámadt

A vád szerint: egyik gyermekét elküldte a boltba, majd 12 éves tinédzser lányára vetette magát, és megerőszakolta a 90 kilós férfi...
  • Szerző: Ripost

Tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális erőszakkal vádolják a tápiószőlősi L. Róbertet, az ügyben várhatóan ma hirdet ítéletet a Budapest Környéki Törvényszék. A vádirat szerint L. Róbertnek és élettársának két gyermeke született.

A férfi 2015. áprilisában a másik gyermekét a boltba küldte, így kettesben maradt a lakásban a lányával. L. A. épp a tévét nézte, amikor 90 kilós apja odament hozzá, fogdosni kezdte, majd az ágyra lökte. A lány pofonokkal védekezett, ám a férfi hatalmas erőfölényben volt, visszalökte, lefogta a karját, és megerőszakolta. A lány kérte, hogy hagyja békén, mert elmondja az anyjának, mire a férfi azt kérdezte tőle: el akarja vitetni a rendőrökkel?

A vád szerint a lány a közösülés következtében teherbe esett. Az édesanya 2015. augusztus elején észlelte, hogy lá­nya hasa egyre na­gyobb lesz, ezért nőgyógyászati vizsgálatra vitte a ceglédi kórházba, ahol megállapították a terhességét. Ezt követően a lány és édesanyja kérésére művi terhességmegszakítást hajtottak végre, írja a Bors.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?