INSIDER

Szívszorító: minden nap az életéért küzd a tündéri beteg kisfiú -fotók

A csecsemő szívkoszorúér betegségben szenved.
  • Szerző: Ripost

Megdöbbentő fotón mutatta be koszorúér betegségben szenvedő kisfiát a megtört édesanya. A kisfiú ha korabeliekhez hasonlóan játszani kezdene, a saját szívmegállását kockáztatná.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Katie Lawrence Warwickben él kisbabájával és saját közösségi oldalán osztotta meg szívszorító történetüket.

„Meg kell állnom egy pillanatra. Ez nagyon nehéz a szívemnek, akárcsak a mindennapok, de ez a mai különösen. A CHD egy szörnyeteg. Egy szörnyű ördögi teremtmény, amely oly sok újszülöttet, csecsemőt, kisgyermeket, gyermeket, tinédzsert és felnőttet fenyeget. Mi mindennap megküzdünk az életben maradásért” – kezdte az édesanya.

„Nem számít, hogy egy szívkoszorúér betegséggel küzdő gyereknek hány műtéten, gyógyszeres kezelésen, vérátömlesztésen stb. kell átesnie… Örökre együtt kell élniük ezzel a „hibájukkal”. A ruházatuk alatt, a rengeteg hegük alatt, a kis szívük egy teljesen más történetet hordoz” – idézte Katie szavait a The Sun oldala, hiszen a koszorúér betegségben küzdők kinézetre nem különböznek társaiktól, mégis egy elképesztően nehéz terhet kell cipelniük. Hiszen nagyon oda kell figyelniük magukra, a legkisebb izgalom is végzetes lehet számukra, így nem élhetnek teljes életet.

Az édesanya arra akarta történetükkel felhívni a figyelmet, hogy jóllehet a modern orvostudomány rengeteg betegséget képes meggyógyítani, a koszorúér betegeknek nem tud végleges megoldást nyújtani.

Sőt Katie egy adománygyűjtésbe is kezdett, hogy támogassa a hasonlóan szomorú sorsra jutott kisgyermekeket.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?