INSIDER

Szívfacsaró: az életéért küzd a 3 gyermekes, 38 éves magyar édesanya, összefogott érte az ország

Szinte hihetetlen, de egy nap alatt összejött a pénz Hegedűs Márti kezelésére.
  • Szerző: Ripost

„Sikerült!! Kedves Barátaink, 25 óra alatt összegyűlt a pénz Márti kezelésére, sőt az elmúlt percekben is folyamatosan érkeztek az adományok. Most úgy állunk, hogy a gyógyszerek áránál több pénz is érkezett. Óriási hálával tartozunk mindenkinek, aki segített, üzenetet írt, megosztott, nagyon köszönünk mindent!!! Hihetetlen erőt ad az a szeretet, amit Tőletek kapunk!” – osztotta meg a Facebookon szombaton Hegedűs Márti és párja.

Ahogy arról a is beszámolt, a kiváló fotóriporter, háromgyermekes édesanya, Hegedűs Márta súlyos beteg. Szervezetét rák támadta meg, amely előrehaladott állapotban van, ám egy speciális kezeléssel jó eséllyel gyógyítható. A több millió forintos gyógyszer állami támogatását azonban szigorú feltételekhez kötik, és Márta kérelmét elutasították. Ezért a családja és barátai a nyilvánossághoz fordultak segítségért. A cél 16 800 000 forint összegyűjtése volt.

Szombati Facebook-bejegyzésükben azt írják, az adományok gyűjtését most befejezik, úgy látják, hogy egyelőre nincs több pénzre szükség a terápia megkezdéséhez. Természetesen a gyógyszer ára mellett lesznek még költségeik (például különböző vizsgálatok, rehabilitációs műtétek), de az összegyűlt adomány bőven fedezi ezeket.

Úgy érezzük, fontos, hogy beszámoljunk majd arról, hogyan halad a kezelés, ezért időről időre jelentkezni fogunk, és reméljük, jó hírekkel szolgálhatunk! Még egyszer nagyon köszönjük a segítséget és a támogatást, nagyon megható ez az összefogás, ami megvalósult!!!

– zárul a bejegyzés.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?