INSIDER

Sokkoló: Kút mélyén találták meg a meggyilkolt majsai asszony urát

A 76 éves asszonyt meggyilkolták, míg férjét eltűntként keresték.
  • Szerző: Ripost

Kút mélyén találhatták meg azt a 75 éves férfit, akit február 17-én tűnt el, miután a feleségét holtan találták a Kiskunmajsához közeli tanyájukban. A férfit eltűntként keresték a polgárőrök, valamint a rendőrség, ám arra nem számítottak, amit találtak…

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A hiros.hu információi szerint, csütörtök délután egy lakatlan tanya udvarában, egy kútban találták meg a férfit holtan.

A portál szerint a helyszínre érkező kiskunmajsai és a kiskunhalasi tűzoltók az 5-6 méter mély kútból kiszivattyúzták a vizet, majd kiemelték az idős férfi holttestét. A helyszínen tartózkodó rokon segítségével kezdődött meg az elhunyt azonosítása. A rendőrség megerősítette a portál információját.

Fotó: Police.hu

 

Mint arról korábban a is beszámolt, meggyilkoltak egy 76 éves asszonyt Kiskunmajsától 6 kilométerre lévő tanyán hétfő délután. A feltételezett elkövető az elhunyt nő férje, egy 75 éves helybéli férfi. A házaspár egy nagy családi gazdaságot tartott fenn a Kiskunmajsa és Kiskunhalas között lévő tanyán. Azt egyelőre nem tudni, milyen indíték vezetett a gyilkossághoz. Úgy tudjuk, a nőt valamivel fejbe ütötte a gyilkos, majd magára hagyta. A nő holttestét egy családtag fedezte fel, ő értesítette a hatóságokat.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?