INSIDER

Rossz helyen hajtott ki a körforgalomból, hajmeresztő dolgot tett utána

Elképesztő közlekedési szabálysértést vettek videóra Győrben. A sofőr véletlenül a rossz kijáraton ment ki egy körforgalomból, majd a legegyszerűbb megoldást választva a járdán és a kerékpárúton is keresztül hajtva talált vissza a megfelelő irányba.
  • Szerző: Ripost

A magyar utakon az elmúlt pár évben egyre gyakoribbak az olyan esetek, amikor az autósok a KRESZ szabályait teljes mértékben áthágva, sajátos megoldást választanak hibáik korrigálására, vagy épp a dugók kikerülésére.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Illusztráció/ Fotó: police.hu

A rendőrség statisztikája szerint 2016 óta évről-évre jelentősen nő a közlekedési szabálysértések, leginkább a gyorshajtások száma. Ez annak is lehet köszönhető, hogy a vezetők türelmetlenebbé váltak az állandó dugók miatt és sokszor inkább a szabályokat áthágva próbálnak időt nyerni maguknak.

A gyorshajtásnál ugyanakkor sokkal érdekesebb kihágások is történnek mostanában, melyekről sok esetben videófelvétel is készül. Ez történt nemrégiben Győrben is, amikor egy autós véletlenül a rossz úton hajtott ki a körforgalomból, majd felettébb kreatív módon orvosolta a problémát, ugyanis a járdán és a kerékpárúton áthajtva tért vissza a megfelelő kijárathoz, a többi autós legnagyobb megdöbbenésére.

Az esetről készült videót a Győrben közlekedünk Facebook-csoport osztotta meg.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A legjobb töltött káposzta receptek
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?