INSIDER

Részeg apja miatt kellett meghalnia a 14 éves magyar lánynak

"Életemet adtam volna a tiedért!" - búcsúzott K. Amarilisz szeretett húgától, a 14 éves Ginától, aki édesapjával, 4 éves kishúgával és 10 éves kisöccsével balesetet szenvedett szombaton a borsodi Hernádkakon.
  • Szerző: Ripost

Gina a helyszínen meghalt, két testvérét súlyos sérülésekkel kórházba szállították. A %% információi szerint műtétek várnak a kicsikre, az édesapa pedig könnyebb sérülésekkel megúszta…  A rendőrség szerint a gyerekek apja alkoholt ivott a vezetés előtt, majd a kocsival egy villanyoszlopnak csapódott.

Nem tudom felfogni, ami történt!

- mondta a %%-nak a gyászoló testvér.

- Annyira rossz, hogy a kis szépségem itt hagyott engem… Õ nem csak a húgom volt, de egyben a legjobb barátnőm is, és nem tudom elfogadni, hogy a föld alá fogják rakni! Nagyon fog hiányozni nekem… - zokogta.

 

Tragikus volt a hétvége az utakon

 Baranya: egy motoros halt meg

Vasárnap hajnalban Alsómocsoládon, a Petőfi utcában egy motoros eddig tisztázatlan okból árokba hajtott. Olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy azonnal meghalt.

Fejér: egy halott a kisbuszban

Halálos baleset történt Bakonycsernye térségében is, ahol egy személyautó fának ütközött. Három ember megsérült, közülük egy 23 éves nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.


Vas: két áldozat egy ütközésben

Autó ütközött kamionnal a 84-es főúton Zsédeny térségében szombat délelőtt. Ketten meghaltak.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Mézeskalács alapreceptet keresel? Próbáld ki a kedvencünket!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?