INSIDER

Rátámadtak a köhögőre, tüsszentőre

Elszabadult a pánik: egy embert porszívócsővel ütöttek meg, mert zsebkendő nélkül tüsszentett, egy fiatal nőt pedig leordítottak a buszról, mert köhögni mert.
  • Szerző: Ripost

A fiatal nő arról számolt be, hogy munkából hazafelé köhintett egyet a tömegközlekedésen, amikor egy idősebb nő ordítani kezdett vele, hogy „vírusos”. A nyugdíjas asszony a buszvezetőnél próbálta elérni, hogy a köhögőt szállítsák le a buszról, a buszvezető azonban megpróbálta elmagyarázni neki, hogy aki köhint egyet, az nem feltétlenül koronavírusos, és amíg a hölgy vélhetően a munkahelyéről tart hazafelé, addig az idős asszonynak otthon lenne a helye.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Pixabay – Illusztráció

Egy férfi pedig arról számolt be a facebookon, hogy egy lakó porszívócsővel rohant le az utcára és ott ütött meg egy fiatalembert, amiért zsebkendő nélkül tüsszentett. A fiatal információink szerint látleletet vetetett, majd feljelentést is tett.

Fontos, hogy a veszélyhelyzetben higgadtak maradjunk. Természetesen érdemes figyelmeztetni azt, aki nem tartja be a járványügyi biztonsági előírásokat, de tettlegességnek nincs helye.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?