INSIDER

"Prostiként tartják fogva a lányomat" - állítja a magyar anyuka

Udvarlásból lett rémálom Tolna megyében. A rendőrség a 16 éves Takács Judit Dzsenifer ügyében körözést adott ki, ugyanis nyomtalanul eltûnt az otthonából. A Ripostnak az édesanyja számolt be a horrorfilmbe illő részletekről.
  • Szerző: Ripost

Teljesen kikészültem!

– sírta el magát Takácsné Vali.

"Még a lányom eltűnése előtt a községben volt egy nagy bál, ahova leutazott egy család is. Köztük volt egy férfi, akinek nagyon megtetszett a lányom, akit folyamatosan alkohollal itatott. Amikor ezt észrevettem, elvittem tőle a lányt. Miután vége lett a bulinak Dzsenifer eltűnt. Azonnal hívtam a rendőrséget és felkerestem azt a férfit, aki udvarolt neki. Kiderült, hogy a lányt nem engedték ki a lakásból, úgy hozta ki a rendőrség. Miután számonkértem otthon a lányt, azt mondta, hogy tetszik neki az idősebb férfi, aki azt mondta, ha nem megy el hozzá, akkor megszakítja a kapcsolatot a lányommal. Aztán amikor odament, nem engedte hazajönni

- folytatta az asszony.

Az édesanya szerint két nap sem telt el és a lányának újra nyoma veszett.

Amikor bementem a szobájába már nem találtam ott. Teljesen kiborultam!

– mondta Vali.

A cipője és az értékei nélkül ment el, ami szerintem nem arra utal, hogy önszántából hagyott volna itt minket. Rögtön mentem újra ehhez az idősebb férfihoz, de ő azt állítja, hogy nincs vele. Miután megkerestem a rokonait, kiderült, hogy több unokatestvére is a testéből él. Éppen ezért tartom elképzelhetőnek, hogy túladott Dzseniferen és most egy rokonánál tartják fogva prostituáltként… Miután ezt elmondtam a rendőrségnek, megígérték, hogy mindent megtesznek azért, hogy hazahozzák a lányt. Aztán jött a sokk! Kaptam egy üzenetet a lányomtól:

Szeretlek titeket! Elveszik a telefonomat.

Ezek után higgyem el, hogy nem tartják fogva?

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?